I

Fidelio

Jonas Kaufmann i Lise Davidsen protagonitzen la gran i única òpera de Beethoven.

En el 250 aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, Antonio Pappano dirigeix la gran obra mestra del compositor, una escruixidora història de perill i triomfs. En aquesta nova producció Jonas Kaufmann interpreta el paper del presoner polític Florestan, mentre que Lise Davidsen encarna a la seva dona Leonora (disfressada de Fidelio) que intrèpidament tracta de rescatar-lo.

 

Com a contrapunt trobem una història d'intriga marcada per l'amor i la crueltat d'un règim opressiu. La música és determinant en l'obra i inclou el famós quartet en el primer acte i el cor de presoners en el segon acte, que transmeten un sentiment de foscor, de manca d'esperança. La nova posada en escena de Tobies Kratzer ens introdueix en la crua realitat de la Revolució Francesa i mitjançant Fidelio, d'acord amb la màxima de la il·lustració, ens trasllada el seu missatge universal.

HORARIS

Dimarts 17 de març

20.15

Esdeveniment en directe

PREUS

13 € el mateix dia de l'esdeveniment

12 € anticipada

11 € acreditant el carnet de l'AUGG

Royal Opera House, Londres; Música: Ludwig van Beethoven; Director Musical: Antonio Pappano; Director d’Escena: Tobias Kratzer; Intèrprets: Lise Davidsen, Jonas Kaufmann, Georg Zeppenfeld; Durada: 150 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png