Informació pel·lícula

Filmiphonic

Un homenatge al cinema nascut des del confinament

A les portes del primer aniversari de la presentació de l'espectacle audiovisual "Symbiphonic", el compositor Roger Subirana i l’artista visual Sílvia Isach (SÍNOCA) de nou han tornat a unir el seu talent per presentar-nos "Filmiphonic". Una proposta audiovisual creada de forma conjunta al llarg d’aquests dies de confinament a conseqüència de la COVID-19.

 

"Filmiphonic" és un audiovisual que recopila alguns fragments de les bandes sonores més conegudes de la història del cinema interpretades i/o versionades per Subirana, a les quals Isach ha posat imatge. Podrem veure l'estrena al canal de YouTube del cinema Kubrick, aquesta serà el diumenge 10 de maig del 2020 a les 17.00 hores. Us hi esperem i ho comentem, xat en directe!

 

En la mesura de les possibilitats actuals de confinament, “Filmiphonic” neix de la voluntat de ser una continuació de l’espectacle “Symbiphonic” i repetir experiència treballant a tres bandes per repetir experiència amb el cinema Kubrick. En aquell cas, es tractava d’un espectacle que uneix música en directe i vídeo mapping 3D en una projecció de cinema. Tot un esdeveniment pioner en què els sentits van aconseguir traspassar la pantalla.

Roger Subirana i Sílvia Isach van ser en aquell moment els artífexs d'un espectacle que va néixer com un concert en un lloc especial, la sala d'un cinema, i que va evolucionar per convertir-se en alguna cosa pionera. "Symbiphonic" va ser el primer dels actes estrella amb el qual el cinema Kubrick va celebrar el seu 25è aniversari.

HORARI DE L'ESTRENA FILMIPHONIC

Diumenge 10 de maig

17.00