Diapositiva1.JPG

Giselle

Una història d'amor que comença en el món real i continua més enllà de la mort, la manera perfecta de descobrir el ballet clàssic.

Giselle representa la quinta essència del clàssic romàntic, una història d'amor que comença en el món real i continua més enllà de la mort. El paper principal encarnat per la ballarina principal de Royal Ballet, Marianela Núñez, és un dels grans desafiaments del repertori del ballet, ja que Giselle viu la transformació que la porta de ser una innocent nena, a ser absorbida per l'amor per acabar sent un esperit que aconsegueix salvar el seu estimat de la mort.

 

Per a la ballarina es tracta d'un paper amb dos grans contrastos: A l'Acte I se'ns mostra ingènua i sense malícia, amb un ball efervescent i terrenalment viu; en l'Acte II es transforma en aire i llum, el seu ball és eteri fins a semblar ingràvid.

 

Aquesta dualitat es veu perfectament reflectida en la producció de Peter Wright: El primer acte dramatitzat amb rics i naturals detalls i el segon carregat d'una bellesa espectral, sota la llum de la lluna.

Royal Opera House, Londres; Música: Adolphe Adam; Producció: Peter Wright; Director d’Escena: Marius Petipa, adaptat por Jean Coralli i Jules Perrot; Intèrprets: Marianela Nunez, Vadim Muntagirov; Durada: 155 min.; Gènere: Ballet

HORARI

Dilluns 26 d'octubre

18.00

Esdeveniment en diferit

PREUS

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

entradesT.png