top of page
Presentación2.jpg
tira llarga.png

Gru 4. Mi villano favorito

Després de 7 anys, Gru torna amb una impactant i frenètica entrega al més pur estil Minion

Gru, Lucy i les nenes -Margo, Edith i Agnes- donen la benvinguda a un nou membre de la família: Gru Júnior, que sembla que arriba amb el propòsit de ser un suplici per al seu pare. Gru haurà d’enfrontar-se en aquesta ocasió a la seva nova nèmesi Maxime Le Mal i la seva sofisticada i malèvola parella Valentina, la qual cosa obligarà la família a haver de fugir.

 

Després de l'èxit de taquilla d'Illumination amb Minions: L'origen de Gru, la saga d'animació més gran de la història arriba carregada d'acció trepidant i desbordant del característic humor subversiu que tant l'ha caracteritzat. La pel·lícula manté la fórmula reeixida que ha distingit la sèrie des dels seus inicis, amb una barreja d'humor físic, acció vertiginosa i la simpatia innegable dels Minions, uns personatges amb l'eficàcia i la simpatia irresistible que van convertir aquesta franquícia en una veritable passió de multituds.

Títol original: "Despicable Me 4"; Direcció: Chris Renaud, Patrick Delange; Guió: Mike White, Ken Daurio; Gènere: Animació; Qualificació: Apta per a tots els públics; País: Estats Units; Any: 2024; Durada: 95 minuts

HORARI

Divendres 12 de juliol

17.30 (CAT) - 19.45

Dissabte 13 de juliol

17.00 - 19.15 (CAT)

Diumenge 14 de juliol

17.00 (CAT) - 19.15

Dilluns 15 de juliol

-

Dimarts 16 de juliol

Tancat

Dimecres 17 de juliol

17.30 - 19.45 (CAT)

Idioma de les projeccions:

Doblada al català / Doblada al castellà

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page