top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Hit Man. Asesino por casualidad

Richard Linklater signa un brillant joc de miralls que es riu absolutament de totes les convencions

Gary Johnson és el tipus més buscat de Nova Orleans. Un misteriós assassí a sou… que treballa com a infiltrat per a la policia. Quan trenca el protocol per a ajudar una dona desesperada que intenta fugir d’un marit maltractador, acaba convertint-se en un dels seus falsos personatges i coquetejarà amb transformar-se en un autèntic criminal.

 

Richard Linklater, el director de Boyhood, és el responsable d'aquesta comèdia negra amb ànima de thriller, que també és obra mestra tan clàssica com moderna. Un títol excepcional, a cavall entre el sòrdid i subterrani univers dels Coen i l'incòmode i pervers situacionisme còmic de Woody Allen, que no es conforma a operar els comandaments d'un únic gènere a l'ús, és un superlatiu film que va mutant, canviant de màscara igual que el seu protagonista, protagonitzat per un Glen Powell en estat de gràcia.

HORARI

Dijous 11 de juliol

20.15 (VOSE)

Divendres 12 de juliol

21.00 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en anglès subtitulada al castellà

Títol original: "Hit Man"; Direcció: Richard Linklater; Guió: Richard Linklater, Glen Powell; Intèrprets: Glen Powell, Adria Arjona, Austin Amelio i Retta; Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys; País: Estats Units; Any: 2023; Durada: 115 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page