top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

How to Have Sex

Un retrat hiperrealista d’aquesta joventut que no compta amb instruments ni coneixements per entendre el consentiment

Drama adolescent en què tres noies britàniques se'n van de vacances per celebrar els ritus d'iniciació: beure, sortir de festa i lligar, en el que hauria de ser el millor estiu de les seves vides. En un poble costaner de Grècia, la festa no para i tot el temps es parla de tenir sexe. Però quan les tres joves han d'enfrontar-se a alguna cosa dolorosa, i sorgeixen alguns records incòmodes, es plantejaran què és realment tenir sexe i com al final el plaer passa per complaure's a si mateixes.

 

Un dels films revelació de la temporada és aquest film independent britànic, guanyador del premi a la millor pel·lícula a la secció Un Certain Regard del passat Festival de Cannes, a més d’altres reconeixements com el Discovery (òpera prima) dels Premis del Cinema Europeu i tres nominacions al BAFTA. How to have sex destrossa referents del cinema adolescent com American Pie i aconsegueix transmetre l’experiència d’una jove davant del sexe com poques vegades s’ha vist al cinema.

HORARI

Dijous 11 d'abril

20.15 (VOSE)

Divendres 12 dabril

21.00 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en anglès subtitulada al castellà

Títol original: "How to Have Sex"; Direcció: Molly Manning Walker; Guió: Molly Manning Walker; Intèrprets: Mia McKenna-Bruce, Samuel Bottomley, Lara Peake, Enva Lewis, Daisy Jelley; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Regne Unit; Any: 2023; Durada: 91 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page