Diapositiva1.JPG

Il trovatore

Òpera romàntica en quatre actes.

Escrita per a cantants amb una extensió vocal excepcional, "Il Trovatore" és una d'aquelles òperes que van triomfar des del principi i ho segueixen fent fins al dia d'avui, convencent fins i tot als crítics més altius i romanent en el repertori des de la seva estrena, que va tenir lloc al Teatre Apolo a Roma el 19 de gener de 1853. A la gent li agrada "Il Trovatore" per les seves melodies entusiastes, la seva trama brutal i contundent i la seva estructura senzilla: elements que el converteixen en un dels millors exemples del teatre de Verdi.

 

Gravada en directe al teatre Sferisterio de Macerata a l'estiu de 2016, amb un Daniel Oren vibrant i incisiu al podi, aquesta producció compte amb un elenc de primer nivell i l'elegant direcció de Francesco Negrin. Els decorats i vestuari són de Louis Désiré, aplaudits pel públic de l'Sferisterio.

HORARI

Dilluns 18 d'octubre

18.00

Esdeveniment en diferit

PREUS

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Arena Sferisterio, Macerata; Música: Giuseppe Verdi; Director Musical: Daniel Oren; Director d’escena: Francisco Negrin; Intèrprets: Marco Caria, Anna Pirozzi, Enkelejda Shkosa; Durada: 138 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png