top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Into the Wine

Worldwine Women és un projecte compromès i il·lusionant, que trasllada al món del vi la crida a l’acció dels joves moviments egologistes i feministes

Les Worldwine Women (Clara i Zoé, dues amigues de la universitat) exploren vinyes d’arreu d’Europa, buscant entendre millor els grans canvis i reptes que afecten l’univers del vi, i disposades a compartir la seva experiència a través del seu bloc i xarxes socials. Coneixement pràctic, difusió democràtica, arreu del món. Així sembla sonar el futur de totes les cultures, i també la del vi.

 

Into The Wine és el documental que les dues noies, amb Elisabeth, Manon i Sophie (també amigues), van rodar quan van començar un viatge al voltant de les vinyes més importants d’Europa, des del Penedès fins a Turquia. A la pel·lícula, de caràcter obertament lleuger i casolà, les acompanyarem a bord de la Betty, la seva camper, mentre passen fred i s’ho passen pipa recorrent vinyes i aprenent-ne de tot. Atenció a l’interès especial que té el seu reportatge per destacar grans dones de la vinya i del vi! Into the Wine és un documental per sortir amb ganes de fer una bona ruta. De moment, us recomanarem que visiteu el seu bloc, ple de perfils i articles interessants.

 

Amb el patrocini de COVIDES.

 

Amb la compra de l’entrada, el públic d’aquesta sessió podrà adquirir el #PackMost. L’estoig conté una ampolla de TERRA TERRAE BRUT, de Covides, una selecció de formatges de Xerigots i una copa del Most Festival. El preu del pack és de 20€, amb l’entrada inclosa!

HORARI

Dissabte 12 de novembre

17.00

Director: WorldWine Women; Génere: Documental; Any: 2020; Guió: WorldWine Women; Durada: 52 min.; País: França; Idiomes: Francés; Subtítols: Català

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page