top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Iris

Laure Calamy torna a brillar en aquest conte contemporani de to entremaliat i ingenu

Un marit meravellós, dues filles perfectes, una clínica dental amb èxit: tot va bé per a Iris. Però, quan va ser la darrera vegada que va fer l'amor amb la parella? Potser ha arribat el moment de tenir un amant. En registrar-se en una aplicació de cites, Iris obre la caixa de Pandora: Els homes cauran del cel com si es tractés de pluja!

 

Actual per totes les seves arestes, a Iris un bon guió amb encertats diàlegs aborda la insatisfacció emocional. Amb humor, enginy, picardia i molta intel·ligència, així es capbussa Caroline Vignal en els curtcircuits emocionals que generen les webs i aplicacions de cites. Un cop més, el delicat cinema francès aborda un tema important amb el seu característic tractament de comèdia, on es dosifica l'humor refinat amb el drama contingut.

Títol original: "Iris et les hommes"; Direcció: Caroline Vignal; Guió: Caroline Vignal; Intèrprets:  Laure Calamy, Vincent Elbaz, Suzanne De Baecque, Sylvain Katan, Laurent Poitrenaux, Ismaël Sy Savané, Nicolas Godart i Alexandre Steiger; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: França; Any: 2023; Durada: 97 minuts

HORARI

Divendres 19 de juliol

18.30 (VOSE)

Dissabte 20 de juliol

20.00 (VOSE)

Diumenge 21 de juliol

19.00

Dilluns 22 de juliol

Tancat

Dimarts 23 de juliol

Tancat

Dimecres 24 de juliol

20.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en francès subtitulada al castellà

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page