Judy

Estem davant el commovedor acostament a un dels períodes més complicats de la vida d'una llegenda, i que resulta la millor i més impactant interpretació dramàtica en la cursa de Renée Zellweger, guanyadora de l’Oscar a Millor actriu.

Durant l'hivern de 1968, trenta anys després de l'estrena d'"El mago de Oz", la llegenda Judy Garland arriba a Londres per donar una sèrie de concerts. Les entrades s'esgoten en qüestió de dies tot i que els espectadors ja havien estat testimonis en alguna ocasió que la veu i la força de Garland ja estaven una mica minvades.

 

Mentre Judy es prepara per pujar a l'escenari tornen a ella els fantasmes que la van turmentar durant la seva joventut a Hollywood. Als seus 47 anys, s'enfronta en aquest viatge a les inseguretats que la van acompanyar des del seu debut, però aquest cop s'albira una meta ferma: tornar a casa amb la seva família per trobar l'equilibri.

HORARIS

Divendres 14 de gener 

21.30

Dissabte 15 de febrer

19.15

Diumenge 16 de febrer

16.45

Dilluns 17 de febrer

Tancat

Dimarts 18 de febrer

Tancat

Dimecres 19 de febrer (dimecres al cine)

17.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà

Direcció: Rupert Goold; Guió: Tom Edge; Intèrprets: Renée Zellweger, Jessie Buckley, Rufus Sewell, Finn Wittrock, Michael Gambon, Bella Ramsey, John Dagleish; País: Regne Unit; Any: 2019; Durada: 117 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 12 anys; Gènere: Drama

entradesT.png