top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Jusqu’ici, tout va

La pel·lícula arriba després de rebre una Menció Especial al Festival Atlàntida Mallorca Film Festival

El prometedor actor de teatre de Sant Sadurní Francesc Cuéllar (Els homes i els dies) debuta com a director amb una ficció de càmera sorprenent que exposa els límits entre actors i directors en els rodatges de l’era post-#metoo.

 

Enmig d’un rodatge, l’actriu principal informa al director que finalment no farà l’escena del nu que es rodava la setmana següent. Es nega a despullar-se perquè no li sembla un projecte honest. Aquest serà l’inici d’una llarga discussió sobre l’honestedat en aquesta feina i sobre perquè ens dediquem a l’art.

 

Ella és Lola Marceli, a qui hem vist a Hospital Central, Élite, Bandolera i Amar es para siempre, entre moltes altres. Va ser després de Mercado Central que va començar a col·laborar amb Francesc Cuéllar, que també hi actuava. De Marceli n’hem sentit molt a parlar, a Cuéllar comencem a veure’l per tot arreu. En aquesta projecció, amb la presència de Cuéllar, celebrarem el bon cinema de proximitat i tindrem un torn de preguntes i respostes amb el cineasta.

 

Amb el patrocini de Costes de Cerdanya.

HORARI

Dimecres 9 de novembre

22.00

Accés gratuït

Director: Francesc Cuéllar; Génere: Drama; Any: 2022; Guió: Francesc Cuéllar; Durada: 66 min.; País: Catalunya; Idiomes: Català; Repartiment: Lola Marceli, Francesc Cuéllar

zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page