top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Kinds of Kindness

Emma Stone i Yorgos Lanthimos tornen a unir el seu talent en aquesta ambiciosa i inusual proposta

Faula en forma de tríptic que narra tres històries: la d’un home atrapat que intenta prendre les regnes de la seva pròpia vida; la d’un policia aterrit perquè la seva dona, que havia desaparegut al mar, ha tornat i sembla una altra persona i, finalment, la història d’una dona decidida a trobar algú amb un do especial, destinat a convertir-se en un prodigiós líder espiritual.

 

Guanyadora del premi a Millor actor per a Jesse Plemons al darrer Festival de Canes. Yorgos Lanthimos (Pobres criaturas) dissecciona la societat amb humor i estil kubrickià en la seva última obra. Una de les particularitats de Kinds of Kindness és que explica tres històries diferents i independents, amb els actors canviant de personatges en cadascuna. Un interessant joc de màscares en què Emma Stone és la més beneficiada, en un repartiment que funciona a la perfecció. L'antologia a l'amor tòxic i els valors contaminats de la societat per part de Lanthimos és tota una festa de la seva analítica sociopatia.

Títol original: "Kinds of Kindness"; Direcció: Yorgos Lanthimos; Guió: Yorgos Lanthimos, Efthimis Filippou; Intèrprets: Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie i Hunter Schafer; Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys; País: Regne Unit; Any: 2024; Durada: 164 minuts

HORARI

Divendres 19 de juliol

19.45

Dissabte 20 de juliol

19.15

Diumenge 21 de juliol

19.15 (VOSE)

Dilluns 22 de juliol

-

Dimarts 23 de juliol

Tancat

Dimecres 24 de juliol

19.45

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en anglès subtitulada al castellà

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page