Diapositiva1.JPG

La bella durmiente

Els sumptuosos decorats i vestuari d'Ezio Frigerio i Franca Squarciapino recreen l'esplendor d'una de les obres mestres més destacades del repertori clàssic.

Una vetllada per gaudir d'una de les obres mestres més brillants del repertori clàssic: el ballet de l'Òpera de París presenta l'esplèndida posada en escena de "La bella durmiente" per Rudolf Nureyev.

 

El "ballet dels ballets" combina el talent del coreògraf Marius Petipa i el compositor Txaikovski. El 1989, Rudolf Nureyev va tornar a portar a escena l'obra basada en la coreografia original per al Ballet de l'Òpera de París, reprenent l'ordre i l'estructura originals de la peça, transmesos per generacions de ballarins, va idear una coreografia d'un enlluernador virtuosisme acadèmic, alternant entre luxosos conjunts i 'pas de deux'.

HORARI

Dilluns 7 de juny

18.00

Esdeveniment en diferit

PREUS

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

6 € escoles de dansa

Ópera de la Bastilla, París; Música: Pyotr Ilyich Tchaikovsky; Coreografía: Rudolf Nureyev; Dirección Musical: Fayçal Karoui; Intèrprets: Primers ballarins i cos del ballet de l’Opera Nacional de Paris; Durada: 150 min.; Gènere: Ballet

entradesT.png