top of page
Presentación1.jpg

La Bohème

tira llarga.png

Una òpera que et transportarà als carrers de París i t'embolcallarà en un remolí d'amor, amistat i tragèdia

Al majestuós escenari del llac de Bregenz, on la naturalesa i la creativitat humana convergeixen en una simfonia visual impressionant, es desplega l'èpica història de La Bohème, una obra mestra intemporal de Giacomo Puccini. En aquest entorn espectacular, el romanç i la tragèdia s'entrellacen de manera captivadora, transportant-te als carrers animats i als racons foscos de la bohèmia parisenca del segle XIX.

 

Acompanya a Mimi i Rodolfo en el seu viatge ple de passió i desesperació, mentre lluiten per trobar l'amor veritable i la felicitat enmig de la pobresa i la malaltia. Amb una producció escènica innovadora que desafia els límits del que és convencional, cada escena cobra vida de manera vívida i evocadora, des dels cafès bulliciosos fins als humils àtics on els somnis es forgen i s'esvaeixen.

 

La música commovedora de Puccini embolcalla l'ambient, elevant les emocions i donant veu als anhels més profunds del cor humà. Amb una interpretació magistral i una direcció inspirada, aquesta representació de La Bohème a Bregenz promet ser una experiència teatral inoblidable, que us submergirà en un món de bellesa, passió i tragèdia, deixant-vos amb el cor ple i els sentits meravellats.

HORARI

Dilluns 27 de maig

18.00

Òpera en diferit

La sessió inclou copa de cava cortesia de Covides (Cava Terra Terrae Brut) i café i una degustació gentilesa de Makondo Coffee.

logo-makondo-kubrick-rojo.png

Festival de Bregenz, Llac Constança; Música: Giacomo Puccini; Director Musical: Ulf Schirmer; Director d’escena: Antony McDonald, Richard Jones; Intèrprets: Rolando Villazon, Ludovic Tézier, Alexia Voulgaridou i Elena de la Merced; Any: 2002; Durada: 100 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page