I

La Bohème

Richard Jones capta a la perfecció la simbiosi entre tragèdia i comèdia.

La gran tragèdia romàntica de Puccini ambientada al París Bohemi, en una impressionant producció de Richard Jones protagonitzada per Sonya Yoncheva i Charles Castronovo.

 

Richard Jones capta a la perfecció la simbiosi entre tragèdia i comèdia a "La Bohème". Una anàlisi exhaustiva de l'obra de Puccini, dels seus personatges, sobretot el de la commovedora Mimi i l'encantadora Musetta. Els dissenys de Stewart Laink marquen el contrast entre la pobresa dels àtics bohemis i l'esplendor de les botigues de la burgesia parisenca en el dia de Nadal.

 

La partitura de Puccini és una obra mestra en la qual destaquen àries com la de Rodolfo i Mimi en l'acte I, el cor a l'acte II o l'esgarrifosa escena de la mort de Mimi, amb la qual ni el mateix compositor va poder contenir les llàgrimes.

 

"La Bohème" es va estrenar al Teatre Regio de Torí l'1 de febrer de 1896. Un any més tard es va representar al Covent Garden. Aquesta producció és una de les òperes més estimades i interpretada a Royal Opera House.

HORARIS

Dilluns 20 d'abril

18.00

Esdeveniment en diferit

PREUS

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Royal Opera House, Londres; Música: Giacomo Puccini; Director Musical: Emmanuel Villaume; Director d’Escena: Richard Jones; Intèrprets: Sonya Yoncheva, Charles Castronovo, Andrzej Filończyk; Durada: 155 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png