top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

La casa

Basada en la novel·la gràfica de Paco Roca sobre l'eternitat i la reconciliació amb el passat

Després de la mort del seu pare, tres germans es reuneixen a la casa familiar on van passar els estius de la seva infància. Toca decidir què fer amb l’habitatge, cosa que resultarà més difícil de l’esperat. Amb un to agredolç impregnat d’humor, “La casa” ens parla sobre la família, l’herència i sobre l’inexorable pas del temps, tot sota la mirada de la casa com a testimoni.

 

Una excel·lent i emotiva adaptació del còmic de Paco Roca on tot encaixa. David Verdaguer (Saben aquell) encapçala una pel·lícula d'Álex Montoya que ja es va emportar els premis a Millor guió i música i el Premi del Públic al darrer Festival de Màlaga. Montoya fa seva la història plasmada a la novel·la homònima per tractar temes transcendentals i parlar sobre el dol personal i col·lectiu en el si d'una família.

Títol original: "La casa"; Direcció: Álex Montoya; Guió: Álex Montoya, Joana M. Ortueta; Intèrprets: David Verdaguer, Luis Callejo, Óscar de la Fuente, Olivia Molina, María Romanillos, Lorena López, Marta Belenguer, Jordi Aguilar, Tosca Montoya i Miguel Rellán; Qualificació: No recomanada per a menors de 7 anys; País: Espanya; Any: 2024; Durada: 83 minuts

HORARI

Divendres 17 de maig

18.00

Dissabte 18 de maig

20.45

Diumenge 19 de maig

18.00 

Dilluns 20 de maig

Tancat

Dimarts 21 de maig

Tancat

Dimecres 22 de maig

18.00

Idioma de les projeccions:

Original en castellà

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page