top of page
Presentación1.jpg

La Cenerentola

tira llarga.png

Torna al Teatro Real la història de la serventa que es transforma màgicament en princesa

La història de la serventa que es transforma màgicament en princesa és present a les tradicions folklòriques de l'antiga Grècia, la dinastia Tang a la Xina, Les mil i una nits, així com a les antologies de Perrault, els germans Grimm i –com tots sabem– Walt Disney.

 

Ara bé, en cap d'elles –que sapiguem– es pronuncia la pregunta de ressonàncies hamletianes que sí que escoltem a La Cenerentola de Rossini: "Soc un príncep o una coliflor?".

 

En efecte, un segle i mig de tradició de 'commedia dell'arte' i un altre més d'òpera bufa no havien transcorregut debades i, així, l'últim 'dramma giocoso' de l'últim gran representant d'aquest gènere va batre totes les expectatives en el seu temps –l'òpera va arribar fins a Constantinoble, Buenos Aires, Calcuta i Sidney a només unes poques dècades de la seva estrena a Roma– de la mateixa manera que segueix sense defraudar a la nostra.

 

La divertida i animada producció de Stefan Herheim afegeix un inesperat ingredient a aquesta excitant barreja d'humor i fantasia, ja que el mateix compositor hi farà acte de presència i demostrés com la veritable màgia es troba, en realitat, en la veu humana.

HORARI

Dilluns 27 de novembre

18.00

Òpera en diferit

La sessió inclou copa de cava cortesia de Covides (Cava Terra Terrae Brut) i café i una degustació gentilesa de Makondo Coffee.

logo-makondo-kubrick-rojo.png

Teatro Real, Madrid; Música: Gioachino Rossini; Director Musical: Riccardo frizza; Director d’escena: Stefan Herheim; Intèrprets: Dmitry Korchak, florian Sempey, Renato Girolami, Rocío Pérez, Carol García i Karine Deshayes; Any: 2021; Durada: 150 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page