top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

La estrella azul

Un biopic de Mauricio Aznar on el dolor, la malenconia i el poder sanador de la música són els protagonistes

Anys 90. Mauricio Aznar, un famós rocker espanyol líder de la banda Más Birras, recorre Llatinoamèrica buscant retrobar-se amb la seva vocació, intentant trobar un nou so. Un cop allà, coneix Don Carlos Carabajal, un músic d'edat avançada. Junts s'uneixen per començar a compondre i millorar les seves respectives vides. Acompanyat de la família Carabajal, Mauricio intentarà iniciar una nova vida lluny de les addiccions que el van fer fugir.

 

Javier Macipe debuta en la direcció del llargmetratge amb aquesta fascinant coproducció hispanoargentina sobre el rocker saragossà Mauricio Aznar, a qui encarna magistralment Pepe Lorente. La estrella azul, estrenada al passat Festival de Sant Sebastià, es converteix en una obra plena d'amor, afecte i respecte que, a més, aconsegueix trencar la quarta paret d'una manera subtil, precisa i única. Resulta inevitable pensar en Searching for Sugar Man i contagiar-se del maridatge entre música i cinema que proposa Macipe.

HORARI

Dijous 21 de març

20.15

Divendres 22 de març

21.00

Idioma de les projeccions:

Original en castellà

Títol original: "La estrella azul"; Direcció: Javier Macipe; Guió: Javier Macipe; Intèrprets: Pepe Lorente, Cuti Carabajal, Mariela Carabajal, Noelia Verenice Díaz, Demi Carabajal, Marc Rodríguez, Bruna Cusí, Catalina Sopelana, Aitor Domingo, Coya Chavero i Pablo Carabajal; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Espanya; Any: 2023; Durada: 128 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page