top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

La hija eterna

Tilda Swinton, en un doble paper, i els espectres del passat, present i futur

Una dona i la seva anciana mare han d’enfrontar-se a secrets enterrats fa molt de temps quan tornen a la seva antiga casa familiar, una antiga gran mansió que s’ha convertit en un hotel gairebé buit ple de misteri. En aquest context, les dues dones s'enfrontaran a revelacions que canviaran per sempre la seva vida.

 

Nova joia de la directora anglesa Joanna Hogg (The Souvenir i The Souvenir: Part II), qui amb 63 anys ha passat a ser una cineasta de referència dins el panorama europeu. Tilda Swinton brilla per partida doble, aportant uns matisos tan diferents de les dues interpretacions que sembla que estiguem en companyia de dues persones totalment diferents. Amb La hija eterna, Hogg continua el viatge d'autoexploració a través de pel·lícules impressionants i poderoses que flueixen amb brillantor i bellesa.

HORARIS

Dijous 8 de juny

20.15 (VOSE)

Divendres 9 de juny

21.30 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en anglès subtitulada al castellà

Títol original: "The Eternal Daughter"; Direcció: Joanna Hogg; Guió: Joanna Hogg; Intèrprets: Tilda Swinton, Joseph Mydell i Carly-Sophia Davies; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Regne Unit; Any: 2022; Durada: 96 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page