top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

La quimera

Alice Rohrwacher es confirma com una de les grans directores del cinema italià actual

Cadascú té la seva pròpia quimera, una cosa que intenta aconseguir, però mai aconsegueix trobar. Per a la banda dels Tombaroli, lladres d'antics objectes funeraris i meravelles arqueològiques, la quimera significa la redempció del treball i el somni de la riquesa fàcil. Per a Arthur, la quimera sembla la dona que va perdre, Beniamina. Per trobar-la, Arthur busca per tot arreu, s'endinsa en la terra, a la recerca de la porta al més enllà de la qual parlen els mites. En un viatge aventurer entre els vius i els morts, entre boscos i ciutats, entre celebracions i solituds, es desenvolupen els destins entrellaçats d'aquests personatges, tots a la recerca de la seva quimera.

 

Un viatge líric subtil i seductor amb el qual la directora italiana Alice Rohrwacher va commoure Canes, cinc anys després de guanyar el premi al millor guió per Lazzaro felice.

Amb el patrocini de Pere Ventura.

HORARI

Dissabte 11 de novembre

20.00 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en italià i anglès subtitulada al castellà

Títol original: "La chimera"; Direcció: Alice Rohrwacher; Guió: Alice Rohrwacher; Intèrprets: Josh O'Connor, Carol Duarte, Vincenzo Nemolato, Alba Rohrwacher i Isabella Rossellini; Qualificació: Pendent; País: Itàlia; Any: 2023; Durada: 130 minuts

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page