top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

La quimera

Alice Rohrwacher es confirma com una de les grans directores del cinema italià actual

Inesperat saurí, Arthur té el do de localitzar buits sota terra. Un atribut que el converteix en el perfecte cercador de tresors a la regió italiana que acull les ruïnes de la civilització etrusca. Encara que el que Arthur anhelaria retrobar, la quimera que el guia, és a Benjamina, el seu amor perdut.

 

Alice Rohrwacher (Lazzaro feliz) signa una de les pel·lícules més boniques de l'any en què empra la seva experimentació formal i ens convida a reflexionar sobre l'explotació i la profanació de qualsevol vincle amb allò que és sagrat. Amb un instint antropològic ultramodern, la directora proposa un líric viatge al passat, al mite i al cor de la memòria. La pel·lícula, amb Josh O'Connor i Isabella Rossellini, confirma Rohrwacher com la directora que millor configura faules contemporànies sobre la pèrdua de la innocència.

HORARI

Dijous 16 de maig

20.15 (VOSE)

Divendres 17 de maig

21.00 (VOSE)

Idioma de les projeccions:

Versió original en italià i anglès subtitulada al castellà

Títol original: "La chimera"; Direcció: Alice Rohrwacher; Guió: Alice Rohrwacher; Intèrprets: Josh O'Connor, Carol Duarte, Vincenzo Nemolato, Alba Rohrwacher i Isabella Rossellini; Qualificació: No recomanada per a menors de 7 anys; País: Itàlia; Any: 2023; Durada: 130 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page