Diapositiva3.JPG

La Traviata

El Gran Teatre del Liceu obre la seva temporada 20/21 de directes en cinemes amb el retorn de la producció de David McVicar d'aquest grandiós melodrama.

L'hàbil producció de David McVicar ens permet fer una relectura contemporània de la trama i explorar els sentiments més íntims dels personatges. Aquest grandiós melodrama en un escenari d'època explica com se sacrifica un amor noble al culte a la riquesa material.

 

Verdi anuncia la seva intenció de desafiar les regles en el delicat i sensible preludi, escrit únicament per a les cordes. La seva tràgica heroïna Violetta roman despullada davant d'una comunitat implacable i brutal per a qui la recerca del plaer justifica la immolació d'una dona innocent a l'altar de la moral burgesa.

 

Una característica notable de "La traviata" és la visió realista que pren de la història de Violetta, que recorda la seva vida com cortesana en una sèrie de flashbacks mentre jeu al seu llit de mort. És una exaltació de la vida mateixa i de qualitats com la generositat, la compassió i l'autosacrifici que són anul·lades pel veredicte implacable d'una societat de classes. Alfredo, l'estereotip de l'amant ardent i encisat, és membre d'aquesta mateixa societat.

HORARI

Dilluns 28 de desembre

18.45

Esdeveniment en directe

PREUS

13 € el mateix dia de l'esdeveniment

12 € anticipada

11 € soci Kubrick

11 € acreditant el carnet de l'AUGG

Gran Teatre del Liceu, Barcelona; Música: Giuseppe Verdi; Director Musical: Speranza Scappucci; Director d’escena: David McVicar; Intèrprets: Pretty Yende, Dmitry Korchak, Giovanni Meoni; Durada: 170 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png