Diapositiva1.JPG

La Traviata

Amb un delicat i sensible preludi només per a cordes, Verdi afirmava la seva intenció de desafiar les normes.

“La Traviata” destaca pel seu enfocament realista: la història de Violetta, en el llit de mort, evocant a manera de flashback la seva vida de cortesana. Una exaltació a la vida i a les virtuts humanes com la generositat, la compassió i el sacrifici pels altres, que es veuen frustrades pel judici implacable d'una societat classista, en la qual Alfredo és l'estereotip de l'ardent amant obsessiu.

 

La magistral producció de David McVicar ens permet fer una relectura contemporània i una exploració de la intimitat dels personatges. Un melodrama grandiós amb ambientació d'època en què s'explica el sacrifici de les obsessions materials per la noblesa de l'amor.

 

La seva Violetta és la tràgica heroïna presentada nua davant la violència d'una comunitat implacable i violenta que promou els plaers per sacrificar a una dona innocent a l'altar de la moralitat burgesa.

HORARI

Dilluns 24 de maig

18.00

Esdeveniment en diferit

PREUS

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Gran Teatre del Liceu, Barcelona; Música: Giuseppe Verdi; Director Musical: Daniel Montané; Director d’escena: David McVicar; Intèrprets: Kristina Mkhitaryan, Laura Vila, Dmitry Korchak; Durada: 170 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png