Diapositiva1.jpg

La Traviata

Un amor entre oposats.

Opera Austràlia rescata la seva primera producció de Handa Opera per a l'espectacle al port d'aquest any. "La Traviata", una de les òperes romàntiques més estimades i conegudes pel públic general és objecte d'una nova i original proposta a l'aire lliure, sota les estrelles i sobre un escenari flotant i cobert de miralls sobre la Badia de Sydney.

 

Aquesta original producció de l'Òpera d'Austràlia, "La Traviata" de Giuseppe Verdi, està dirigida per Franccsca Zambello i el vestuari està dissenyat per Tess Schofield d'acord amb la posada en escena, ple de brillantors i colors que ressalten clarament en el fosc fons de la badia.

 

Un esdeveniment per no deixar de veure: amb una impressionant aranya de nou metres d'altura i 3,5 tones coberta amb 10.000 cristalls d'Swarovski i lluents sobre l'aigua, sota les estrelles, amb la ciutat de Sydney de fons i focs artificials incorporats a la trama en un "Brindisi" (la famosa ària) espectacular.

HORARI

Dilluns 27 de setembre

18.00

Esdeveniment en diferit

PREUS

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Handa Opera, Sidney; Música: Giuseppe Verdi; Director Musical: Brian Castles-Onion; Director d’escena: Francesca Zambello; Intèrprets: Stacey Alleaume, Michael Honeyman, Ramë Lahaj; Durada: 145 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png