top of page
Presentación1.jpg

La Ventafocs

tira llarga.png

Una nova producció de l'aclamat clàssic de The Royal Ballet basat en un conte de fades

La Ventafocs del coreògraf fundador de The Royal Ballet, Frederick Ashton, celebra el seu 75è aniversari aquesta temporada. La nit de la seva estrena el 1948, el ballet protagonitzat per Moira Shearer i Michael Somes, va tenir una acollida exultant.

 

Després de més d'una dècada d'absència de l'escenari de The Royal Opera House, torna la versió intemporal d'Ashton de la famosa història de Charles Perrault sobre una noia que passa de la misèria a la glòria, una obra que combina la destresa musical del coreògraf amb la bellesa de la transcendental composició de Prokofiev. Un equip creatiu expert en la màgia del teatre, el cinema, la dansa i l'òpera aporta un nou ambient a l'eteri món de la Ventafocs, poblat per fades protectores, carrosses en forma de carabassa, prínceps preciosos i amor veritable.

HORARI

Dimecres 12 d'abril

20.15

Esdeveniment en directe

Les sessions inclouen copa de cava cortesia de MASCARÓ i café i una degustació gentilesa de Makondo Coffee.

mascaró.png
logo-makondo-kubrick-rojo.png

Royal Opera House, Londres; Música: Sergey Prokofiev; Director Musical: Koen Kessels; Coreografia: Frederick Ashton; Intèrprets: Marianela Nuñez i Vadim Muntagirov; Durada: 180 min.; Gènere: Ballet

entradesT.png
lletreslogo2.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page