la vida de los demás.jpg

La vida de los demás

El director Mohammad Rasoulof (“Un hombre íntegro”) reflexiona amb aquesta pel·lícula sobre una situació que coneix de primera mà. Perseguit i condemnat per mostrar en el seu cinema la repressió del govern del seu país. Guanyadora de l’Os d’Or a la Berlinale i ha aconseguit premis a gairebé una vintena de festivals internacionals.

“La vida de los demàs” ens presenta quatre històries de la vida quotidiana de l’Iran, un país on la pena de mort i la manca de llibertat són el pa de cada dia. Esdevenint un acte de rebel·lió contra la dictadura, i un emocionant i valent acte de solidaritat d’un equip de rodatge que ho va donar tot per fer arribar la seva denúncia (i el seu treball filmat) a l’altra banda de les seves fronteres.

Amb el suport de la DO Penedès.

HORARI

Divendres 11 de juny

20.00

Idioma de la projecció:

VOSE

Director: Mohammad Rasoulof; Génere: Drama; Any: 2020; Guió: Mohammad Rasoulof; Durada: 115 min.; País: Iran, Alemanya, Txèquia; Idiomes: Persa, Alemany; Subtítols: Castellà; Repartiment: Ehsan Mirhosseini, Shaghayegh Shourian, Kaveh Ahangar, Alireza Zareparast, Salar Khamseh

entradesT.png