la vida de los demás.jpg
tira llarga.png

La vida de los demás

El director Mohammad Rasoulof (“Un hombre íntegro”) reflexiona amb aquesta pel·lícula sobre una situació que coneix de primera mà. Perseguit i condemnat per mostrar en el seu cinema la repressió del govern del seu país. Guanyadora de l’Os d’Or a la Berlinale i ha aconseguit premis a gairebé una vintena de festivals internacionals.

“La vida de los demàs” ens presenta quatre històries de la vida quotidiana de l’Iran, un país on la pena de mort i la manca de llibertat són el pa de cada dia. Esdevenint un acte de rebel·lió contra la dictadura, i un emocionant i valent acte de solidaritat d’un equip de rodatge que ho va donar tot per fer arribar la seva denúncia (i el seu treball filmat) a l’altra banda de les seves fronteres.

Amb el suport de la DO Penedès.

HORARI

Divendres 11 de juny

20.00

Idioma de la projecció:

VOSE

Director: Mohammad Rasoulof; Génere: Drama; Any: 2020; Guió: Mohammad Rasoulof; Durada: 115 min.; País: Iran, Alemanya, Txèquia; Idiomes: Persa, Alemany; Subtítols: Castellà; Repartiment: Ehsan Mirhosseini, Shaghayegh Shourian, Kaveh Ahangar, Alireza Zareparast, Salar Khamseh

entradesT.png
lletreslogo.JPG
entrades.png