top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

La zona de interés

L'Oscar a la millor pel·lícula internacional és una magistral dissecció de la banalitat del mal nazi

El comandant d’Auschwitz Rudolf Höss i la seva dona Hedwig s’esforcen per construir una vida d’ensomni per a la seva família en una casa amb jardí a prop del camp de presoners. Dia rere dia, els soldats que militaven en aquestes localitzacions miraven impassibles com centenars de persones morien. Alguns, fins i tot, gaudien amb aquest fet.

 

Guanyadora de 2 premis Oscar -Millor pel·lícula internacional i Millor so- i del Gran Premi del Jurat al darrer Festival de Canes. La zona de interés, basada en la novel·la homònima de Martin Amis, és el nou film de Jonathan Glazer, una dècada després de realitzar Under the Skin. Una obra mestra, una de les pel·lícules més prosaiques que hi ha sobre l'Holocaust; no hi ha rastre visual de violència o patiment al seu metratge. Així mateix, sens dubte, és una pel·lícula reflexiva, desafiant i inquietant.

HORARI

Dijous 28 de març

18.00 (VOSE)

Divendres 29 de març

-

Dissabte 30 de març

17.45

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en alemany subtitulada al castellà

Títol original: "The Zone of Interest"; Direcció: Jonathan Glazer; Guió: Jonathan Glazer; Intèrprets: Christian Friedel, Sandra Hüller; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Regne Unit; Any: 2023; Durada: 105 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page