Diapositiva1.JPG

Las leyes de la frontera

A partir de la translació a cinema de la novel·la de Javier Cercas, el director de "Celda 211", Daniel Monzón, ens porta als anys de la transició, però posant el focus en la vida quotidiana, una vida en la qual cada dia cal sobreviure com sigui.

Girona, estiu de 1978. Ignasi Cañas és un estudiant introvertit i una mica inadaptat. Un dia, coneix a Zarco i Tere, dos autèntics quinquis. Mogut pel desig cap a Tere i per l'atracció cap al perill, la llibertat i l'empenta que representen Zarco i la seva quadrilla, Nacho comença a ajuntar-se amb el grup.

 

Molt aviat, Zarco i la seva banda li demanen a Nacho ajuda per cometre un robatori. Aquest dia comença una carrera imparable de furts, atracaments i robatoris que s'estén tot l'estiu i que canviarà la seva vida per sempre, travessant constantment la frontera entre el bé i el mal, entre la justícia i la injustícia.

HORARIS

Divendres 15 d'octubre  

20.45

Dissabte 16 d'octubre

18.15

Diumenge 17 d'octubre

20.00

Dilluns 18 d'octubre

-

Dimarts 19 d'octubre

Tancat

Dimecres 20 d'octubre

20.30 (dimecres de cine)

Idioma de les projeccions:

Original en castellà

Direcció: Daniel Monzón; Guió: Jorge Guerricaechevarría (Novel·la: Javier Cercas); Intèrprets: Marcos Ruiz, Begoña Vargas, Chechu Salgado, Pep Tosar, Daniel Ibañez; País: Espanya; Any: 2021; Durada: 129 minuts; Qualificació: No recomenada per a menors de 16 anys; Gènere: Acció

entradesT.png