Presentación1.jpg
tira llarga.png

Lunana, un iac a l'escola

Una 'feel-good movie' que exalta el Bhutan i les seves tradicions

Ugyen és un jove professor al Bhutan, que eludeix els seus deures mentre planeja anar a Austràlia per a convertir-se en cantant. Com a reprimenda, els seus superiors l’envien a l’escola més remota del món, una aldea glacial de l’Himàlaia anomenada Lunana. Desesperat, vol abandonar i marxar com més aviat millor, però, a poc a poc, es veu conquerit per la senzillesa, bondat i ganes d’aprendre dels petits i les seves famílies, amb qui formarà una bella relació.

 

Lunana, un iac a l’escola és una producció que ens porta fins al Bhutan, regne llunyà de l’Himàlaia, que va aconseguir la seva primera nominació a l’Oscar amb aquesta senzilla i irresistible història que és ja el títol més important procedent del país gràcies a una petita aventura que serveix, alhora, com a reivindicació dels encants d’un territori a les altures. Una pel·lícula carismàtica i noble que reflexiona sobre l’amabilitat i l’ensenyament educatiu sincer enmig de l’adversitat i els ancestres.

HORARIS

Dijous 29 de setembre

20.15 (VOSC)

Divendres 30 de setembre

21.30 (VOSC)

Idioma de les projeccions:

Versió original en dzongkha subtitulada al català

Títol original: ‘‘Lunana: A Yak in the Classroom’’; Direcció: Pawo Choyning Dorji; Guió: Pawo Choyning Dorji; Intèrprets: Sherab Dorji, Ugyen Norbu Lhendup, Kelden Lhamo Gurung, Pem Zam, Kunzang Wangdi i Tshering Dorji; Qualificació: Apta per a tots els públics; País: Buhtan; Any: 2019; Durada: 110 minuts

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès