top of page
Presentación1.jpg

Madama Butterfly

tira llarga.png

La devastadora tragèdia de Puccini sobre una jove geisha que s'enamora d'un oficial de la marina nord-americana

La jove geisha Cio-Cio-San es casa amb l'oficial de la marina nord-americana Pinkerton, convençuda que es tracta d'una autèntica unió per a tota la vida per la qual renunciarà a la seva religió i la seva comunitat. Quan s'adona que per a Pinkerton el seu matrimoni no és res més que una il·lusió, Cio-Cio-San ja no podrà escapar a les tràgiques conseqüències.

 

Aquesta òpera, que inclou l'ària de Butterfly Un bel dì, vedremo (Un bell dia veurem) i el cor a boca tancada, és tan fascinant com esquinçadora. L'exquisida producció de Moshe Leiser i Patrice Caurier s'inspira en imatges europees del Japó del segle XIX. Asmik Grigorian interpreta el paper de Cio-Cio-San i la direcció musical està a càrrec de Kevin John Edusei.

HORARI

Dimarts 26 de març

20.15

Òpera en directe

La sessió inclou copa de cava cortesia de Covides (Cava Terra Terrae Brut) i café i una degustació gentilesa de Makondo Coffee.

logo-makondo-kubrick-rojo.png

Royal Opera House, Londres; Música: Giacomo Puccini; Director Musical: Kevin John Edusei; Director d’escena: Moshe Leiser i Patrice Caurier; Intèrprets: San Asmik Grigorian, Joshua Guerrero, Lauri Vasar, Hongni Wu i Ya-Chung Huang.; Any: 2024; Durada: 195 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page