top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Manoliño Nguema

Un documental per educar en la diversitat i revisar el passat colonial

Marcelo Ndong, un artista africà sexagenari format a un poble de Galícia i que ara regenta una petita escola de teatre a Malabo (Guinea Equatorial), rep una inesperada proposta: muntar una obra de teatre que relati la seva pròpia vida. Marcelo crearà, a Malabo, una obra que serà un viatge personal i creatiu que el conduirà des de la Guinea postcolonial i l’Espanya franquista fins a l’actualitat.

 

El documental d'Antonio Grunfeld recorre les extraordinàries experiències vitals narrades pel mateix Ndong, que fa constants picades d'ullet a aquesta doble identitat gallega i guineana, com mostra el seu nom artístic, Manoliño Nguema. A través del seu increïble periple vital com a mim, músic, actor de circ, però sobretot migrant, anirà descobrint els vius, però fins ara poc coneguts, llaços culturals que uneixen Guinea Equatorial i Espanya.

 

Accés gratuït.

HORARIS

Divendres 6 d'octubre

19.00

 

Idioma de les projeccions:

Original en castellà

Títol original: "Manoliño Nguema"; Direcció: Antonio Grunfeld Rius; Gènere: Documental; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Guinea Equatorial i Espanya; Any: 2019; Durada: 85 minuts

zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page