Diapositiva1.JPG

Manon Lescaut

La popular òpera de Giacomo Puccini retrata un amor desesperat que neix sota les infaustes estrelles de la luxúria i els diners.

Aquesta obra mestra de Puccini retorna a Covent Garden després d'una absència de més de 20 anys. En una nova producció de Jonathan Kent sota la batuta del director d'orquestra Antonio Pappano. L'apassionant soprano letona Kristine Opolais en el paper principal comparteix repartiment estel·lar amb Jonas Kaufmann com el seu amant i Christopher Maltman com el seu cínic germà Lescaut.

 

Inspirada en la novel·la homònima de l'abbé Prévost, Puccini va obtenir amb “Manon Lescaut” el seu primer gran triomf. La història de l'ascensió i caiguda de la cortesana Manon va ser escrita amb una música captivadora, fidel als principis del verisme i amb el just esquinçament en pàgines com la cèlebre ària «Sola, perduta, abbandonata» de la cambra acte.

 

"Manon Lescaut" és la primera prova de l'incomparable sentit dramàtic del seu autor. Puccini maneja els temps, fa patir i, sobretot, emociona com ningú. Fins i tot una decisió insòlita, la de situar al final en el desert, funciona: l'angoixa de Manon es tradueix en una harmonia dissonant. Impossible contenir les llàgrimes davant el seu comiat, agonitzant i terroritzada davant la mort.

HORARI

Dilluns 25 de gener

18.00

Esdeveniment en diferit

PREUS

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Royal Opera House, Londres; Música: Giacomo Puccini; Director Musical: Antonio Pappano; Director d’escena: Jonathan Kent; Intèrprets: Jonas Kaufmann, Kristine Opolais, Christopher Maltman; Durada: 155 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png