tira llarga.png

Marató cinematogràfica:

Una mirada al passat

Aquest any el cinema Kubrick ha fet 25 anys i ho hem volgut celebrar amb tres actes ben diferents.

 

EL 10 de maig vam ser pioners amb l’estrena de l’espectacle audiovisual “Symbiphonic”, consistent en un concert de música en directe de Roger Subirana acompanyat de les projeccions de Sílvia Isach (SINOCA) i un ‘mapping’ creat especialment per a l’ocasió. Un acte que ens va permetre veure el que pot donar de sí una sala de cinema de cara al futur.

 

El 26 d’agost, dia de l’aniversari, el paper principal va recaure en l’espectador, que es va convertir en el veritable protagonista de la pantalla del Kubrick. Un acte que també va servir per homenatjar les bandes sonores, peça clau en el món del cinema, amb la projecció del concert “A John Williams Celebration”. Una manera de mostrar al nostre públic que actualment en una sala de cinema si pot programar molt més que pel·lícules.

 

En aquest tercer acte que programem com a celebració dels 25 anys, volem fer una mirada al passat i fer un clar homenatge al cinema. Per això s’han escollit tres pel·lícules de tres èpoques ben diferenciades i de tres gèneres molt diferents entre ells, que ens permeten fer un ràpid repàs a la història del setè art. Un elogi al cinema, als clàssics que durant anys ens han donat tant, fent-nos emocionar, pensar, somiar... Perquè el cinema té la capacitat d’atrapar-nos i transportar-nos des de la butaca de la sala i, per uns moments, evadir-nos de la nostra realitat.

 

Que per molts anys el cinema Kubrick ús pugui transmetre la màgia del cinema!

imatge web.jpg

HORARIS

 

Dijous 14 de novembre

16.30 h. "Rebeca"

19.00 h. "West Side Story"

22.15 h.  "Blade Runner"

PREUS

 

5,50 € (accés a una de les sessions a escollir)

10 € (accés a dues de les sessions a escollir)

12 € (accés a les tres sessions de la marató)

entradesT.png

SOPAR

 

A la pausa que es realitzarà entre la segona i la tercera projecció, i previ encàrrec, hi haurà servei de restauració. Disposarem al mateix cinema de porcions de pizza a 2 €, de la Pizzeria d’Italia, a escollir entre: Prosciutto, 3 Formaggi i Bacon.

 

IMPORTANT: Els tiquets per a les porcions de pizza es podran adquirir a la mateixa taquilla del cinema fins a les 19.00 h.

 

Durant les pauses s’oferirà una copa de vi gentilesa del celler Domènech Vidal.

Programació:

cartell rebeca.jpg

Rebeca

Dijous 14 de novembre a les 16.30 h.

Idioma de la projecció:

VOSE

Poc temps després de perdre la seva dona Rebeca, l'aristòcrata anglès Maxim De Winter coneix a Montecarlo a una jove humil, dama de companyia d'una senyora americana. De Winter i la jove es casen i se'n van a viure a Anglaterra, a la mansió de Manderley, residència habitual de Maxim. La nova senyora De Winter s'adona molt aviat que allà tot està impregnat del record de Rebeca.

entradesT.png
cartell West Side Story.jpg

West Side Story

Dijous 14 de novembre a les 19.00 h.

Idioma de la projecció:

VOSE

Al West Side de Nova York, un barri marginal, es disputen l'hegemonia dues bandes de carrer: els "sharks" són porto-riquenys, i els "jets", d'ascendència europea. El cap dels primers és Bernardo, que viu amb la seva germana Maria, la qual acaba d'arribar a Nova York. Una nit, en un ball, coincideixen els dos grups i es desencadena una violenta baralla.

entradesT.png
cartell Blade Runner.jpg

Blade Runner

Dijous 14 de novembre a les 22.15 h.

Idioma de la projecció:

VOSE

Any 2019, la ciutat de Los Angeles és un lloc fosc i decadent, un abisme dominat per enormes gratacels i grans cartells de neó. Rick Deckard és un blade runner, un agent de policia destinat a la retirada de replicants il·legals. La seva missió és donar caça a un grup de quatre d'aquests androides, sofisticats NEXUS 6 superiors en força i intel·ligència als humans.

entradesT.png
lletreslogo.JPG
entrades.png