top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Mari(dos)

La comèdia que desconstrueix la masculinitat

Toni i Emilio reben la mateixa tràgica trucada: les seves dones estan en coma després d’una allau en una estació d’esquí. Quan es presenten al taulell d’admissions de l’hospital fan un sorprenent descobriment: les seves dones són, en realitat, la mateixa persona, Laura. Durant anys, Laura ha dut en secret vides paral·leles, i ara Emilio i Toni lluiten per demostrar qui dels dos és l’únic i autèntic marit.

 

Després de la intimista La innocència, Lucía Alemany fa un gir radical per al seu segon llargmetratge com a directora amb Mari(dos), una comèdia escrita pels guionistes de Tres bodas de más, amb la qual busca desconstruir la masculinitat de la mà de Paco León i Ernesto Alterio, els quals mantenen una gran química. Aquesta és una comèdia on el riure està assegurat, gràcies a un guió còmic, on els girs sostenen una sorpresa constant, cadascuna més inesperada i brillant, i amb uns personatges sòlids i perfectes.

HORARIS

Divendres 24 de març

20.15

Dissabte 25 de març

20.30

Diumenge 26 de març

18.00

Dilluns 27 de març

Tancat

Dimarts 28 de març

Tancat

Dimecres 29 de març

18.00

Idioma de les projeccions:

Original en castellà

Títol original: "Mari(dos)"; Direcció: Lucía Alemany; Guió: Pablo Alén, Breixo Corral; Intèrprets: Paco León, Ernesto Alterio, Lucía Gómez, Emma Hernández, Kirill Bunegin, Celia Freijeiro, Raúl Cimas i Jesús Olmedo; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Espanya; Any: 2023; Durada: 102 minuts

entradesT.png
lletreslogo2.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page