top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Masquerade

La batalla entre l'ètica del passat i la diàspora que torna per a qüestionar la tradició.

Salewa torna de Londres a Nigèria, el país on va néixer, per assistir al funeral de la seva mare. El que descobreix, en canvi, és un camí que la porta al seu passat i cap a una nova comprensió de les persones i les experiències que la van modelar. Les coses es calmen quan Salewa retroba a la seva amiga de la infància Ebun.

 

Nascuda a Lagos, Nigèria, el treball d’Olive Nwosu està influenciat per la naturalesa fragmentària de les seves experiències vitals a través de múltiples continents i identitats. La pel·lícula adopta visceralment la perspectiva de Salewa, utilitzant el treball de càmera i el disseny de so per transmetre la sensació aclaparadora i desorientadora d’estar de retorn a Nigèria.

 

Projecció conjuntament amb el llargmetratge Lingui. Lazos sagrados. Debat posterior de la projecció, a càrrec de l’equip del FICAC.

Accés gratuït.

HORARIS

Dissabte 7 d'octubre

20.00

 

Idioma de les projeccions:

Versió original en anglès i ioruba subtitulada al català

Títol original: "Egúngún"; Direcció: Olive Nwosu; Guió: Olive Nwosu; Intèrprets: Sheila Chukwulozie, Teniola Aladese; País: Regne Unit i Nigèria; Any: 2021; Durada: 15 minuts

zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page