top of page
Capçalera.jpg
tira llarga.png

Matinals Festa Major

Aquest any com a novetat i tenint en compte la situació actual pel que fa a la pandèmia tindrem doble programació de cinema infantil gratuït els dies 1 i 2 de setembre del 2021. 

 

Les sessions seguiran totes les mesures de seguretat envers la COVID-19 amb les quals estem treballant actualment al Cinema Kubrick (consulta el nostre protocol).

És per aquest motiu que les sessions són numerades i s'haurà de fer reserva prèvia de l'entrada. Aquestes es podran aconseguir a partir del divendres 20 d'agost a les 10.00 h a través de la nostra pàgina web i des del mateix divendres a la taquilla del cinema en el nostre horari habitual.

Al fer la reserva de les localitats cal tenir en compte que el sistema de venda ja té en compte crear la distància de seguretat entre bombolles de convivència o estreta relació (de màxim 6 persones), eviteu deixar localitats buides i aprofiteu el màxim l'espai per tal que el nombre de persones que puguin gaudir d'aquests actes de Festa Major sigui el més gran possible que les condicions actuals permeten.

Trolls_2_Cartell.jpg

Trolls 2: Gira Mundial

Dc. 1 10.00

Dj. 2 12.30

Idioma de les projeccions:

Doblada al català

La Poppy i en Branch descobreixen que la seva tribu no és l’única al món! N’hi ha sis més repartides en sis regnes i consagrades a sis tipus diferents de música: funk, country, techno, clàssica, pop i rock! És clar que tot es complicarà quan Barb, la Reina dels trolls rockers, decideixi destruir tota la música que no és el Rock.

entradesT.png
Els Croods una nova era.jpeg

Els Croods: Una nova era

Dc. 1 12.30

Dj. 2 10.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al català

Obligats a buscar un nou lloc on viure, els Croods troben una altra família que va un parell de passos per davant en l'escala evolutiva. Una amenaça embarca a les dues famílies en una aventura èpica, que els obligarà a aparcar les seves diferències, unir forces i lluitar per un futur junts.

entradesT.png
bottom of page