top of page
Presentación1.jpg

Midsummer Night’s Gala Grafenegg

tira llarga.png

Joseph Calleja i Pretty Yende, estrelles a la llum de les estrelles

The Wolkenturm, l'escenari guardonat a l'aire lliure contemporani de Grafenegg, és un punt de trobada per a les estrelles de la música de renom mundial i marca l'inici de la temporada de festivals d'estiu.

 

Dues de les grans veus i una de les millors virtuoses del violoncel del nostre temps prometen una nit inoblidable a The Midsummer Night's Gala Grafenegg. El 2018, la soprano Pretty Yende de Sud-àfrica i el tenor Joseph Calleja de Malta van cantar davant del teló de fons de conte de fades que és el castell de Grafenegg, acompanyats per la violoncel·lista holandesa Harriet Krijgh, amb el seu incontenible delit per fer música.

 

L'Orquestra Tonkunstler dirigida per Yutaka Sado va interpretar un munt d'àries d'òpera famoses i èxits orquestrals de Verdi, Puccini, Rossini, Bellini i Offenbach.

HORARI

Dijous 22 de juny

18.00

Esdeveniment en diferit

Les sessions inclouen copa de cava cortesia de MASCARÓ i café i una degustació gentilesa de Makondo Coffee.

mascaró.png
logo-makondo-kubrick-rojo.png

Festival Grafenegg; Música: Gioachino Rossini, Giuseppe Verdi, Vincenzo Bellini, Jacques Offenbach, Hector Berlioz, David Popper, GerÛnimo GimÈnez, Leonard Bernstein, Giacomo Puccini, Luigi Arditi i Edward Elgar; Director Musical: Yutaka Sado; Orquestra: Tonkunstler Orchestra; Intèrprets: Joseph Calleja, Pretty Yende i Harriet Krijgh; Durada: 76 min.; Gènere: Concert

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page