Most20_Tw_A01.jpg
most desena edició al Kubrick.png
tira llarga.png

Most

Most Festival és un esdeveniment d’abast internacional que recull la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava. Així mateix, el festival brinda pel bon cinema amb la projecció de pel·lícules de grans directors no estrenades comercialment.

 

Situat al Penedès, i des del 2016 també al Priorat, dos territoris d’una llarga tradició vinícola i diversos atractius enoturístics, el festival vol difondre les arts i les cultures vinícoles a través de la creació audiovisual, així com acostar-se a l’enologia des de totes les vessants possibles, potenciant valors com la qualitat, la diversitat o la implicació amb el territori.

 

A més, el Most Festival continua sent pal de paller de les activitats de promoció de la cultura del vi que s’organitzen en ambdues regions durant la celebració del Dia Europeu de l’Enoturisme (segon diumenge de novembre).

 

El passat mes de novembre tot era a punt per al tret de sortida de la 10a edició del Most, però la situació de la pandèmia va obligar a canviar els plans. Ara, entre els dies 3 i 13 de juny, el Festival Internacional de Cinema del Vi torna al Penedès per celebrar aquestes deu edicions de maduresa i passió per la cultura del vi i el setè art. L’esdeveniment, adaptat a les actuals restriccions de seguretat, seguirà present al Kubrick per desè any consecutiu.

Programació al cinema Kubrick

Ammonite.jpg

GRAN RESERVA

Ammonite

Dissabte 5 de juny a les 20.00 h.

entradesT.png
la mujer del espía.jpg

GRAN RESERVA

La mujer del espía

Diumenge 6 de juny a les 20.00 h.

entradesT.png
vida de los demás.jpg

GRAN RESERVA

La vida de los demás

Divendres 11 de juny a les 20.00 h.

entradesT.png
minimost.jpg

MINI MOST

Diumenge 13 de juny a les 12.00 h.

Inclús Kids

entradesT.png

Organitzador

vinseum-color.png

És un museu de 80 anys d’història actualment en plena transformació que manté un compromís actiu amb la dinàmica cultural, social i econòmica de la comarca. Un dels seus objectius és difondre la cultura de la vinya, del vi i del cava, a través d’un enfocament transversal i holístic, com a fenomen cultural que és. Des de 2012 el Palau Reial de Vinseum ofereix, doncs, al visitant una viatge singular a través de les cultures del vi del país. El nou espai ha estat reformat per l’arquitecte Santiago Vives amb una innovadora museografia dissenyada per Dani Freixes que apel·la als sentits i les emocions que provoca el vi. L’any 2015 aquesta nova proposta de Vinseum va ser finalista al Premi a Millor Museu Europeu de l’Any.

lletreslogo.JPG
entrades.png