top of page
Presentación1.jpg

Nabucco

tira llarga.png

Vuelve al Real el arrollador renacimiento verdiano

A partir de l'enorme èxit del Mosè in Egitto rossinià, les solemnes trames de l'Antic Testament que havien estat matèria literària d'innombrables oratoris barrocs van trobar un nou i discret acomodament a l'òpera romàntica que s'aniria eixamplant al llarg del segle amb signi catives contribucions de Donizetti, Halévy, Gounod, Serov, Goldmark o Saint-Saëns, entre d'altres. Pocs, però, van treure un partit semblant a l'obtingut per Verdi amb el seu Nabucco, el seu primer gran èxit després d'uns dubitatius inicis i el que el va enlairar com a símbol del Risorgimento a través del cèlebre cor d'esclaus hebreus Va, pensiero. Contundent com un diamant en brut, Nabucco compta a més amb tres protagonistes de primer ordre –el titular, Abigaille i Zaccaria– que anuncien alguns dels grans rols verdians que encara estarien per venir.

 

Nabucco es presentarà a la producció d'Andreas Homoki que, amb un sumptuós vestuari d'època de Susana Mendoza i una escena minimalista de Wolfgang Gussmann, trasllada l'acció a la Itàlia dels temps de Verdi i situa el focus, ja des de l'obertura, a les relacions familiars que constitueixen el veritable nucli d'aquest passional drama.

HORARI

Dilluns 23 d'octubre

18.00

Òpera en diferit

La sessió inclou copa de cava cortesia de Covides (Cava Terra Terrae Brut) i café i una degustació gentilesa de Makondo Coffee.

logo-makondo-kubrick-rojo.png

Teatro Real, Madrid; Música: Giuseppe Verdi; Director Musical: Nicola Luisoti; Director d’escena: Andreas Homoki; Intèrprets: George Gagnidze, Michael Fabiano, Roberto Tagliavini, Saioa Hernández i Elena Maximova; Any: 2022; Durada: 150 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page