Diapositiva1.JPG

Nabucco

Un drama èpic de guerra, passió i fe.

L'obra mestra de Giuseppe Verdi, "Nabucco", va obrir l'edició 2017 de Verona Arena Festival, en una nova posada en escena d'Arnaud Bernard.

 

Aquesta òpera en quatre actes, en un llibret de Temistocle Solera, representa l'antiga Babilònia en el seu apogeu, i explica la història dels esclaus jueus que, recolzats pel sacerdot Zacharia, lluiten per la seva llibertat i la seva fe religiosa.

 

Creat a la Scala di Milano l'any 1842, "Nabucco" va ser el primer gran èxit de Giuseppe Verdi. En una Itàlia, llavors en les urpes dels moviments nacionalistes, el públic s'identifica immediatament amb els hebreus captius a Babilònia, el que equival al fet que l'òpera es representi cinquanta-set vegades en tres mesos, en lloc de vuit representacions planejades inicialment ment. El cor d'esclaus "Va, pensiero" es converteix així en una de les melodies més famoses de la història de l'òpera.

HORARI

Dilluns 30 de novembre

18.00

Esdeveniment en diferit

PREUS

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Arena di Verona; Música: Giuseppe Verdi; Director Musical: Daniel Oren; Director d’escena: Arnaud Bernard; Intèrprets: George Gagnidze, Susanna Branchini, Nino Surguladze, Rubens Pelizzari; Durada: 160 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png