top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Napoleón

El retrobament de Ridley Scott i Joaquin Phoenix es confirma com un dels espectacles més importants de l'any

Napoleó Bonaparte va anar ascendint des del seu allistament a les forces de la Revolució Francesa com a oficial de baix rang, desmarcant-se com un brillant estrateg fins a tornar-se el despietat emperador de tot França. L'implacable i ambiciós combatent entrarà en conteses constants amb la resta d'Europa, mentre manté també una addictiva i volàtil relació amb el seu veritable amor, la seva dona Josefina.

 

Napoleón és un espectacle ple d'èpica i acció que detalla l'enrevessat ascens i la caiguda de l'icònic Emperador francès interpretat pel guanyador de l'Oscar Joaquin Phoenix. Amb un rodatge orquestrat pel llegendari director Ridley Scott sobre un enlluernador teló de fons a gran escala, la pel·lícula captura la grandesa d'un dels líders militars més importants de la història.

Títol original: "Napoleon"; Direcció: Ridley Scott; Guió: David Scarpa; Intèrprets: Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby; Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys; País: Estats Units; Any: 2023; Durada: 158 minuts

HORARI

Divendres 24 de novembre

18.00 - 21.15

 

Dissabte 25 de novembre

18.00 - 21.15

Diumenge 26 de novembre

17.30 (VOSE) - 20.45

Dilluns 27 de novembre

21.15 (VOSE)

Dimarts 28 de novembre

Tancat

Dimecres 29 de novembre

18.00 - 21.15

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en anglès subtitulada al castellà

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page