Presentación1.jpg
tira llarga.png

No te preocupes querida

Un elegant i lluminós thriller de suspens amb una gran Florence Pugh

A la dècada de 1950, una parella aparentment feliç viu en una plàcida comunitat estatunidenca, on ell treballa per a una gran corporació, mentre ella és una abnegada mestressa de casa. Quan ella descobreix els detalls sobre el treball que està desenvolupant el seu marit, comença a fer-se preguntes i a comprendre horroritzada que la seva felicitat i la seva tranquil·la vida estan més en perill que mai.

 

Brillant peça d’entreteniment, No te preocupes querida és una fantàstica distopia feminista. Una pel·lícula que utilitza el gènere, com ho fa el mateix Jordan Peele, per mostrar-nos el sotmetiment de les dones en aquesta societat. Envestint amb fúria contra el “Make America Great Again” de Donald Trump, Olivia Wilde posa en escena un llustrós conte de suspens on el mal s’amaga rere la màscara de l’optimisme i el glamur.

Títol original: ‘‘Don’t Worry Darling’’; Direcció: Olivia Wilde; Guió: Katie Silberman; Intèrprets: Florence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, KiKi Layne, Nick Kroll i Chris Pine; Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys; País: Estats Units; Any: 2022; Durada: 122 minuts

HORARIS

Divendres 30 de setembre

21.15

Dissabte 1 d'octubre

19.00

Diumenge 2 d'octubre

19.45

Dilluns 3 d'octubre

21.45 (VOSE)

Dimarts 4 d'octubre

19.30

Dimecres 5 d'octubre

17.15

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en anglès subtitulada al castellà

entradesT.png
lletreslogo2.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès