Diapositiva1.JPG

Una noche de amor bajo las estrellas

Els emotius duets d'òpera i les cançons russes contemporànies encaixen a la perfecció en l'alegre i romàntica atmosfera d'aquest somni d'una nit d'estiu amb Netrebko i Eyvazov.

La soprano russa torna al Waldbühne Berlin, escenari en el qual va aconseguir un immens èxit, per oferir un impressionant espectacle de les millors àries i duets de l'òpera italiana al costat del tenor de l'Azerbaidjan, Yussif Eyvazov.

 

Sent no només el seu company a l'escenari, sinó també a la vida, el tenor azerbaidjanès de renom internacional brilla en àries estimades com "Nessum dorma" de Turandot, mentre que la superestrella Netrebko dóna vida a Macbeth de Verdi i Gianni Schicchi de Puccini.

 

El repertori de la vetllada també inclou cançons d'amor d'Igor Krutoy. El reconegut compositor rus va escriure aquests temes romàntics específicament per al “dream-team de l'òpera” (Berliner Morgenpost). La química entre la parella captiva per complet a l'audiència en la interpretació del famós duet d'Aida, "Pur ti riveggo, mia dolce Aida".

 

Les dues estrelles de l'òpera estan acompanyades per l’Hungarian State Opera Orchestra sota la direcció de l'italià Michelangelo Mazza, que al costat de la Neue Kammerchor Potsdam presenten temes favorits de sempre com “Va, pensiero”, el cautivador “Chorus of the Hebrew Slaves” del Nabucco de Verdi.

HORARI

Dilluns 21 de juny

18.00

Esdeveniment en diferit

PREUS

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Waldbühne, Berlin; Director Musical: Michelangelo Mazza; Orquestra: Hungarian Stateopera Orchestra; Intèrprets: Anna Netrebko, Yusif Eyvazov; Durada: 90 min.; Gènere: Concert

entradesT.png