Diapositiva1.JPG

Norma

tira llarga.png

Amor, traïció i tragèdia

Aquesta producció de "Norma" de Vincenzo Bellini del Festival d'Òpera de Macerata va ser descrita per la premsa italiana com "una perfecta síntesi de repartiment, direcció, escenografia, il·luminació i vestuari". L'ària 'Casta diva' va rebre una ovació espectacular que va posar a tot el públic en peu. Entre l'elenc, destaquen la soprano uruguaiana María José Siri que destaca en el paper protagonista, juntament amb la mezzo italiana Sonia Ganassi, que brilla com Adalgisa.

 

El conflicte amorós està deliberadament calcat de la tragèdia d'Eurípides, però Norma, a diferència de Medea, renuncia a matar els fills que comparteix amb l'home que la traeix. Els impenetrables boscos de l'Europa septentrional serveixen com a rerefons a la història banyada per la llum de la lluna, on el dia tot just sembla existir. "Norma" ens introdueix en la tragèdia d'una dona sumida en la més gran de les contradiccions, que es veu forçada a trencar els seus vots sagrats per estimar a l'enemic.

HORARI

Dilluns 29 de novembre

18.00

Esdeveniment en diferit

PREUS

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Arena Sferisterio, Macerata; Música: Vincenzo Bellini; Directors Musicals: Luigi Di Gangi, Ugo Giacomazzi; Director d’escena: Michele Gamba; Intèrprets: Maria Jose Siri, Rubens Ulivieri, Nicola Ulivieri; Durada: 144 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png