top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Nosferatu

100 anys de ‘Nosferatu’ de F.W. Murnau

Ens vestim de nit per commemorar el 100 aniversari de l’estrena de l’obra clau de l’expressionisme alemany, la pel·lícula de F.W. Murnau que inmortalitzaria l’ombra del terrorífic Max Schreck. No es tracta només de la primer film de vampirs de la història, és també un dels retrats més acurats dels monstres d’una època de per si esfereïdora. A l’època, ho sabem, Nosferatu va ser durament perseguida (era una versió mal dissimulada del Dràcula de Stoker), però va sobreviure i avui n’hem aconseguit una nova còpia restaurada, més semblant que mai a la pel·lícula que Murnau va idear i rodar.

 

Per celebrar-ne la importància i, per què no, per reivindicar-ne la vigència absoluta, hem convidat a DJ Kosmos perquè en refaci la banda sonora a base de música electrònica. Una sessió de luxe, que vol que ens deixem endur per les sensacions de les imatges banyades pel temps i la profunditat de la música en directe.

 

Amb la col·laboració de Costes de Cerdanya.

HORARI

Divendres 4 de novembre

22.30

Director: F.W. Murnau; Génere: Terror; Any: 1922; Guió: Henrik Galeen; Durada: 91 min.; País: Alemanya; Idiomes:  Muda (alemany); Subtítols: Castellà; Repartiment: Max Schreck, Alexander Granach, Gustav von Wangenheim, Greta Schröeder, Georg H. Schnell, Ruth Landshoff, John Gottowt, Gustav Botz

entradesT.png
lletreslogo2.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page