Notícies

Intel·ligència artificial avui: el llegat de “2001: una odissea de l'espai”

06-09-21

El pròxim dissabte 18 de setembre, el VilaPensa organitza una jornada única on analitzarà l’evolució i actualitat de la intel·ligència artificial a partir de l’icònic film d'Stanley Kubrick “2001: Una odissea de l'espai”. La projecció anirà precedida per la conferència de l’eminència internacional en aquest camp, Ramon López de Mántaras.

Tancat per vacances

26-08-21

Del 26 d’agost al 2 de setembre el cinema restarà tancat per vacances. Kubrick Cinema us desitja molt bona FESTA MAJOR a totes i el dia 1 i 2 de setembre us esperem a les matinals programades. Tornem a partir del 3 de setembre amb la nostra programació habitual!

Matinals Festa Major de Vilafranca 2021

11-08-21

Aquest any tindrem doble programació de cinema infantil gratuït els dies 1 i 2 de setembre del 2021. Les sessions seguiran totes les mesures de seguretat envers la COVID-19 amb les quals estem treballant actualment. És per aquest motiu que les sessions són numerades i s'haurà de fer reserva prèvia de l'entrada. Aquestes es podran aconseguir a partir del divendres 20 d'agost a les 10.00 h a través de la nostra pàgina web i des del mateix divendres a la taquilla del cinema en el nostre horari habitual.

Modificació de les mesures COVID-19

24-05-21

Des d'avui dilluns 24 de maig es flexibilitzen algunes de les mesures per contenir la COVID-19. Segons l’actual protocol del PROCICAT les activitats culturals poden finalitzar a les 24 h i es passa del 50% al 70% d'aforament. Però des del Kubrick preferim mantenir-nos en nivells inferiors i flexibilitzem l’aforament passant del 40% aproximadament, que hem fet fins ara, al 50%. La teva seguretat és el més important per a nosaltres i no ens oblidem que el virus segueix entre nosaltres.

Torna la 10a edició del Most Festival

24-05-21

El passat mes de novembre tot era a punt per al tret de sortida de la 10a edició del Most, però la situació de la pandèmia va obligar a canviar els plans. Ara, entre els dies 3 i 13 de juny, el Festival Internacional de Cinema del Vi torna al Penedès per celebrar aquestes deu edicions de maduresa i passió per la cultura del vi i el setè art. L’esdeveniment, adaptat a les actuals restriccions de seguretat, seguirà present al Kubrick per desè any consecutiu.

Campanya “Fira't al maig!” Compra VilaFrancs

04-05-21

L’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa la campanya "Fira't al maig", per incentivar les compres en el comerç de Vilafranca. Dins la campanya hi trobareu una nova edició de Vilafrancs, amb l'objectiu de promoure el consum als comerços i serveis de la ciutat adherits. Fem comerç de proximitat!