top of page
tira llarga.png

Notícies

estrena-star-wars-vestibul.jpg

Cancel·lada la retransmissió d’"El Cascanueces"

03-12-21

Lamentem haver d'anunciar que per problemes tècnics amb la recepció del senyal per satèl·lit ens veiem obligats a cancel·lar la retransmissió del ballet "El Cascanueces" en directe des del Royal Opera House de Londres programat el pròxim dijous 9 de desembre. Pel que fa a les entrades venudes es realitzarà la devolució del seu import. Les nostres més sinceres disculpes per les molèsties ocasionades.

estrena-star-wars-vestibul.jpg

Actualització en les mesures de seguretat COVID-19

20-10-21

Des del Kubrick adaptem el nostre protocol a la nova situació sanitària i a l’aixecament d’algunes de les restriccions que fins ara ens afectaven. Com al llarg de tots aquests mesos, seguim apostant per la cultura segura i fer de la nostra sala un espai on et sentis segur.

estrena-star-wars-vestibul.jpg

Intel·ligència artificial avui: el llegat de “2001: una odissea de l'espai”

06-09-21

El pròxim dissabte 18 de setembre, el VilaPensa organitza una jornada única on analitzarà l’evolució i actualitat de la intel·ligència artificial a partir de l’icònic film d'Stanley Kubrick “2001: Una odissea de l'espai”. La projecció anirà precedida per la conferència de l’eminència internacional en aquest camp, Ramon López de Mántaras.

estrena-star-wars-vestibul.jpg

Tancat per vacances

26-08-21

Del 26 d’agost al 2 de setembre el cinema restarà tancat per vacances. Kubrick Cinema us desitja molt bona FESTA MAJOR a totes i el dia 1 i 2 de setembre us esperem a les matinals programades. Tornem a partir del 3 de setembre amb la nostra programació habitual!

estrena-star-wars-vestibul.jpg

Matinals Festa Major de Vilafranca 2021

11-08-21

Aquest any tindrem doble programació de cinema infantil gratuït els dies 1 i 2 de setembre del 2021. Les sessions seguiran totes les mesures de seguretat envers la COVID-19 amb les quals estem treballant actualment. És per aquest motiu que les sessions són numerades i s'haurà de fer reserva prèvia de l'entrada. Aquestes es podran aconseguir a partir del divendres 20 d'agost a les 10.00 h a través de la nostra pàgina web i des del mateix divendres a la taquilla del cinema en el nostre horari habitual.

estrena-star-wars-vestibul.jpg

Modificació de les mesures COVID-19

24-05-21

Des d'avui dilluns 24 de maig es flexibilitzen algunes de les mesures per contenir la COVID-19. Segons l’actual protocol del PROCICAT les activitats culturals poden finalitzar a les 24 h i es passa del 50% al 70% d'aforament. Però des del Kubrick preferim mantenir-nos en nivells inferiors i flexibilitzem l’aforament passant del 40% aproximadament, que hem fet fins ara, al 50%. La teva seguretat és el més important per a nosaltres i no ens oblidem que el virus segueix entre nosaltres.

bottom of page