Notícies

Entrega del Premi Honorífic Most al director Ventura Pons

16-11-2019

Aquesta passada nit en el marc de la 9a edició del Most Festival, juntament amb els companys del VINSEUM es va fer al cinema Kubrick l’entrega del Premi Honorífic Most al director Ventura Pons, per la seva trajectòria com a cineasta i pel seu suport al cinema des de diferents vessants.

Entrades a la venda de “Frozen 2” i “Star Wars: El ascenso de Skywalker”

10-11-2019

Abans que acabi aquest 2019 Walt Disney Studios ens portarà al Kubrick dos dels films més esperats de l’any! El 22 de novembre arriba a les cartelleres “Frozen 2” i el 19 de desembre “Star Wars: El ascenso de Skywalker”. Conuslta els horaris i compra ja la teva entrada!

Renovació de la web i activació de la venda online

06-11-2018

Tot just fa unes setmanes hem renovat la imatge visual de la nostra pàgina web fent-la molt més atractiva i intuïtiva de cara al visitant. Coincidint amb aquest canvi, i amb la voluntat de cobrir una demanda que teníem per part dels nostres espectadors, a partir d'ara ja es poden comprar les entrades per internet des de la plataforma de venda ReservaEntradas.

9a edició del Most Festival

04-11-2018

Del 7 al 17 de novembre Vilafranca estarà de festa pel que fa al món de l’audiovisual amb la 9a edició del Most Festival. Una de les novetats és la major implicació de Kubrick Cinema en el festival coincidint amb el nostre 25è aniversari, acollint més actes del programa i com a organitzadors d’una marató de pel·lícules mítiques de la història del cinema. Esperem que tots gaudiu del Festival i brindem junts pel bon cinema!

Marató cinematogràfica: Una mirada al passat

31-10-2019

Amb motiu del nostre 25è aniversari, el 14 de novembre volem fer una mirada al passat amb una marató de tres pel·lícules que ens permeten fer un ràpid repàs a la història del setè art. Un elogi al cinema, als clàssics que durant anys ens han donat tant, fent-nos emocionar, pensar, somiar... Perquè el cinema té la capacitat d’atrapar-nos i transportar-nos des de la butaca de la sala i, per uns moments, evadir-nos de la nostra realitat.

1 / 28

Please reload