Notícies

La travessa dels Oscar torna al Kubrick Cinema

23-03-21

Quan falten pocs dies pels premis més importants del cinema, per vuitè any consecutiu, la Travessa dels Oscar torna a Kubrick Cinema i ho fa amb més col·laboradors i premis que mai! Aquest any, seguint les mesures establertes pel PROCICAT, la participació serà només en línia i es podrà fer a través del formulari digital que trobaràs al nostre web. El termini d'admissió de butlletes acabarà el 25 d’abril.

El Kubrick Cinema rep el distintiu d’espai de cultura responsable

10-03-21

El departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha concedit aquest reconeixement, que s’atorga als espais i equipaments que compleixin les condicions exigides en el Decret Llei, amb l’objectiu de donar seguretat al públic i prestigi als espais i als equipaments culturals. La inscripció en aquest cens té caràcter voluntari, però és un element important més que mostra la implicació del sector cultural amb principis bàsics de la nostra societat com la salut, la inclusió, la pluralitat, el respecte o la llibertat. Seguim treballant per fer #CulturaSegura

Projecció del documental “Woman”

27-02-21

En el marc del Dia Internacional de les Dones, Kubrick Cinema es vol sumar als actes previstos per celebrar aquesta data amb la projecció de “Woman”, un documental que respon al desig de mirar el planeta amb els ulls d'una dona. La pel·lícula ens porta per tots els racons del món per conèixer el retrat íntim de milers de dones amb diferents camins de vida, modelats per la seva cultura, la seva fe o la seva història familiar. La sessió serà dimecres 10 de març a les 20.00 hores al preu únic de 3,90 €.

Busquem incorporar nous col·laboradors a la Travessa dels Oscars

23-02-21

Després d’un any d’incerteses, un any més a Kubrick Cinema no renunciem a la Travessa dels Oscars, encara que aquest any, per motius de seguretat, només pugui fer-se en línia. I de fet, ens agradaria sumar i comptar amb més col·laboradors per ampliar l’oferta del premi. Si creus que t’interessa donar a conèixer la teva empresa, entitat, producte o servei aportant un regal per a la Travessa dels Oscars que estem organitzant, contacte amb nosaltres abans del 15 de març.

Presentació de la candidatura a la presidència del Barça “Sí al futur”

19-02-21

Aquest matí el cinema Kubrick ha estat l’espai escollit per la campanya “Sí al futur”, liderada per Victor Font, qui es presenta a la presidència del Barça. El candidat a liderar el Club Blaugrana ha presentat el seu programa davant dels socis de la comarca acompanyat d’Antoni Bassas, Ramón Cugat, Xavier Carbonell i Antoni Rovira, tots ells membres del seu equip. Al llarg de l’acte s’ha pogut visualitzar a la pantalla del Kubrick el vídeo de campanya, la candidatura ha presentat el seu programa i han pogut parlar directament amb els socis assistents sobre el possible futur del Barça.

El cinema Kubrick recuperarà grans títols del cinema

14-02-21

L'espectador podrà reviure uns títols que han fet història, un retorn a la nostàlgia cinematogràfica en pantalla gran. La restauració d'aquestes còpies al format digital, permet que l'oferta cinematogràfica s'ampliï amb l'oportunitat de gaudir de l'extens ventall que ofereix actualment el cinema. Una oportunitat per reviure els clàssics que ens van fer emocionar i la possibilitat que els més joves o petits, redescobreixin els inoblidables del setè art. Aquest cicle començarà el diumenge 28 de febrer amb la pel·lícula "E.T. el extraterrestre" a les 11.30 hores.