Notícies

Esperem que sigui un fins aviat...

29-10-20

Donada les noves restriccions decretades pel departament de salut de la Generalitat de Catalunya, en resposta a la situació de la pandèmia, i que afecta als actes culturals, Kubrick Cinema anul·la tota la programació, tancant la seva activitat fins a nou avís. Davant els errors implantats i la irresponsabilitat d'alguns, la cultura queda sentenciada. Des de que vam reobrir hem apostat per la #CULTURASEGURA

La 10a edició del Most s’ajorna fins al juny de 2021

29-10-20

Les últimes restriccions decretades avui pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en resposta a la situació actual de la pandèmia, obliguen a cancel·lar el Most Festival previst per aquest mes de novembre. La 10a edició del festival se celebrarà del 3 al 13 de juny de 2021 al Penedès, i del 18 al 20 de juny al Priorat, mantenint gran part de la seva programació. El Most Festival continua viu a la plataforma Filmin, que del 5 al 15 de novembre oferirà un total de 21 títols vinculats al Most.

10a edició del Most Festival

28-10-20

El Festival Most, aquest any organitzat només per VINSEUM i amb Cineclub Vilafranca fora del projecte, celebrarà enguany 10 anys de la seva aparició. Aquest festival aixecarà el teló el proper 5 de novembre i clourà el 15 de novembre. L’esdeveniment, que ha hagut d’adaptar-se a les noves restriccions de seguretat i al toc de queda en l’últim moment, seguirà present al Kubrick per desè any consecutiu.

Noves mesures de seguretat COVID-19 adaptades al toc de queda

26-10-20

Segons va anunciar el PROCICAT aquest diumenge a la tarda, davant l'anunci d'un toc de queda amb noves mesures de restricció de mobilitat per frenar el contagi de Covid19 entre la població, la declaració de la cultura com a bé essencial fa possible que en les noves restriccions els actes culturals puguin finalitzar a les 22h, i es podrà circular per tornar a casa fins a les 23 h amb el resguard de l'entrada. Al Kubrick seguim sent responsables per gaudir de #CulturaSegura

S’incrementa el termini per bescanviar el VilaFrancs

19-10-20

La campanya de suport al començ local impulsada per l'Ajuntament de Vilafranca arriba dimarts 20 d'octubre al seu final. No obstant això, les persones que disposin de VilaFrancs adquirits i encara no els hagin gastat en establiments i comerços tindran 15 dies més per bescanviar-los, fins al dia 4 de novembre inclòs. A més a més, els Vilafrancs que encara no s'hagin gastat es podran bescanviar en qualsevol tipus d'establiment independentment del sector per al qual s'hagin adquirit.

Promoció ‘Take away’, emporta’t les crispetes a casa

17-10-20

Que les noves mesures Covid-19 no et facin perdre el bon gust. Vine al Kubrick i emporta't a casa unes crispetes de cine amb un descompte de fins al 30%. No renunciem a la cultura segura ni tampoc al plaer d'unes bones crispetes! Promoció vàlida fins el 31 d’octubre, tant a la sortida de les projeccions com si veniu expressament a comprar per emportar.