Informació cinema Kubrick

Notícies

Últim repte cinematogràfic: Torna la màgia d'anar al cinema!

08-07-2020

Després de 119 dies de reptes demà comença el repte més difícil, un repte amb el qual depenem totalment de la vostra participació, que vingueu al Kubrick a gaudir de la màgia del cinema! Però abans ens volem acomiadar com toca dels reptes, us hem preparat un vídeo perquè recupereu les ganes de tornar al cinema!

Fes-te soci! Venint al Kubrick ara, encara tindràs més avantatges!

29-06-2020

Dóna’t d’alta i comença a gaudir del cinema al millor preu. Fer-se soci és totalment gratuït i tindràs accés a preus especials tant en les entrades de cinema com en les de continguts alternatius. A més, cada soci rebrà una entrada de cinema de regal pel seu aniversari.

El cinema Kubrick torna a obrir portes i a recuperar les projeccions a partir del 10 de juliol

29-06-2020

Des del 13 de març que vam tancar portes com a mesura per prevenir el contagi i expansió del virus Covid-19, ha estat una etapa carregada d’incerteses. Per fi us podem anunciar que a partir del 10 de juliol tornen les projeccions al cinema Kubrick. Aquestes últimes setmanes hem treballat fort per adaptar-nos i tornar amb interessants novetats per agrair la vostra fidelització.

Protocol de mesures de seguretat enfront de la COVID-19

22-06-2020

La seguretat dels nostres clients i empleats és la nostra màxima prioritat. Per això, complint amb la normativa actual del Govern i amb el protocol sanitari hem implementat mesures especials de seguretat i higiene per garantir al màxim la teva visita. El moment de tornar a trobar-nos està cada vegada més a prop i al cinema Kubrick volem que et sentis protegit!

Fase 2 de desconfinament, ens apropem a l’objectiu d’obrir

31-05-2020

Avui al Penedès estrenem la Fase 2 de desconfinament, això vol dir que el Kubrick ja podria reobrir però lamentablement no serà tan ràpid. Primer de tot hem d'adaptar-nos a les noves mesures de seguretat per a empleats i espectadors segons el Protocol del Ministeri de Sanitat. D'altra banda, s'endarrerirà perquè hi ha molta incertesa per part de distribuïdores, que no presenten estrenes. Per ara ens tocarà seguir un temps més a l'espera. Us anirem informant!

1 / 32

Please reload