Notícies

Nova edició cicle "CINC" (Febrer – Abril 2020)

21-01-2020

Ja tenim a punt nova edició del cicle “CINC – Cinema infantil en català”. Les sessions matinals dels diferents diumenges a un preu únic de 4€ són “Mascotes 2”, “Frozen 2”, “Star Wars: L’ascens de Skywalker” i per acabar “Angry Birds 2. La pel·lícula”.

La travessa dels Oscar torna als cinemes de Vilafranca

15-01-2020

Quan falten pocs dies pels premis més importants del cinema, per setè any consecutiu, la Travessa dels Oscar torna a les sales de Vilafranca. Les butlletes es donaran al Cinema Kubrick i a la Sala Zazie, i un any més torna la participació online a través del formulari que trobareu al nostre web. El termini d'admissió de butlletes acabarà el 9 de febrer.

Nova edició "Continguts alternatius" (Gener – Febrer 2020)

06-01-2020

Ja tenim a punt el nou bimestre de les sessions dels "Continguts alternatius". La programació està formada per les projeccions en diferit del recital “Una velada con... Montserrat Caballé”, l’òpera “Turandot” i el ballet “La bella durmiente”; i la projecció en directe de l’òpera “Aida”. Els abonaments per aquest nou bimestre i les entrades anticipades ja estan a la venda.

Projecció del documental “Western Stars”

21-11-2019

El pròxim dijous 12 de desembre arriba al cinema Kubrick el documental sobre l'últim disc de Bruce Springsteen, “Western Stars”. Un treball que presenta el carisma, l'enginy, la sensibilitat i la vulnerabilitat de Springsteen, és un retrat aclaridor d'un dels més grans de la música moderna. Un exemple gairebé perfecte de per què la música ha de ser interpretada i escoltada en directe.

Entrega del Premi Honorífic Most al director Ventura Pons

16-11-2019

Aquesta passada nit en el marc de la 9a edició del Most Festival, juntament amb els companys del VINSEUM es va fer al cinema Kubrick l’entrega del Premi Honorífic Most al director Ventura Pons, per la seva trajectòria com a cineasta i pel seu suport al cinema des de diferents vessants.

1 / 29

Please reload