Notícies

estrena-star-wars-vestibul.jpg

Modificació de les mesures COVID-19

24-05-21

Des d'avui dilluns 24 de maig es flexibilitzen algunes de les mesures per contenir la COVID-19. Segons l’actual protocol del PROCICAT les activitats culturals poden finalitzar a les 24 h i es passa del 50% al 70% d'aforament. Però des del Kubrick preferim mantenir-nos en nivells inferiors i flexibilitzem l’aforament passant del 40% aproximadament, que hem fet fins ara, al 50%. La teva seguretat és el més important per a nosaltres i no ens oblidem que el virus segueix entre nosaltres.

estrena-star-wars-vestibul.jpg

Torna la 10a edició del Most Festival

24-05-21

El passat mes de novembre tot era a punt per al tret de sortida de la 10a edició del Most, però la situació de la pandèmia va obligar a canviar els plans. Ara, entre els dies 3 i 13 de juny, el Festival Internacional de Cinema del Vi torna al Penedès per celebrar aquestes deu edicions de maduresa i passió per la cultura del vi i el setè art. L’esdeveniment, adaptat a les actuals restriccions de seguretat, seguirà present al Kubrick per desè any consecutiu.

estrena-star-wars-vestibul.jpg

Campanya “Fira't al maig!” Compra VilaFrancs

04-05-21

L’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa la campanya "Fira't al maig", per incentivar les compres en el comerç de Vilafranca. Dins la campanya hi trobareu una nova edició de Vilafrancs, amb l'objectiu de promoure el consum als comerços i serveis de la ciutat adherits. Fem comerç de proximitat!

estrena-star-wars-vestibul.jpg

Paco Sánchez és el guanyador de la 17a Travessa dels Oscar

02-05-21

I ja tenim guanyador de la Travessa dels Oscars 2021 organitzada per Kubrick Cinema. En un any en el qual la dificultat era més gran, a causa en part als canvis en el sistema d’estrenes en cinemes per l’efecte pandèmia, finalment el guanyador ha sortit del sorteig entre els 7 finalistes que han encertat les 7 categories que entraven en joc. Moltes felicitats a Paco Sánchez, i enhorabona als finalistes que podràn gaudir de tres mesos de cinema gratuït al Kubrick.

estrena-star-wars-vestibul.jpg

Estadística Travessa dels Oscar 2021

02-05-21

Vols saber quina era la travessa perfecta segons els participants? Consulta els percentatges de votació en les diferents categories, descobreix quines eren les apostes més clares per categoria, quines s’han encertat i quines d’altres no o quina ha estat l’aposta més repetida pels participants.

estrena-star-wars-vestibul.jpg

Entrega de premis de la Travessa dels Oscar de Vilafranca

26-04-21

El lliurament dels premis tindrà lloc el pròxim 2 de maig, a les 19.15h. On després de l’entrega s’hi projectarà “Nomadland” en VOSE, guanyadora dels premis Oscar a Millor pel·lícula, Millor direcció per Chloé Zhao, i Millor actriu per Frances McDormand, la gran triomfadora als premis de l’Acadèmia mereix ser visionada al Kubrick, la millor sala de Vilafranca.