Notícies

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha declarat d’interès cultural el cinema Kubrick

15-01-21

Un fet que permetrà a la sala vilafranquina acollir-se a la bonificació del 95% de l’Impost de Béns Immobles (IBI) d’aquest 2020 tal com marquen les ordenances fiscals. Unes mesures que l’Ajuntament ha pres després de les grans dificultats econòmiques que la pandèmia ha generat a tot el sector cultural, en aquest cas al cinema vilafranquí, un espai d’identitat pel que fa a al cultura del setè art a Vilafranca des de fa més de 25 anys i sala de referència en l’oferta d’oci cultural a l’Alt Penedès.

Cancel·lada la retransmissió de "La Traviata"

22-12-20

Lamentem haver d'anunciar que l'empresa de distribució de continguts Versión Digital ens ha comunicat que quedava cancel·lada la retransmissió de "La Traviata" en directe des del Gran Teatre del Liceu de dilluns 28 de desembre. Demà al matí començarem tots els tràmits per a la devolució de l'import de les entrades comprades per internet. Pel que fa a les entrades venudes a la finestreta podeu passar en horari de taquilla per a fer la devolució de l'import o el canvi per a un dels pròxims Continguts alternatius programats a la nostra sala. Les nostres més sinceres disculpes per les molèsties ocasionades.

Campanya de Nadal "Compra amb VilaFrancs, fem comerç de proximitat"

27-11-20

L’Ajuntament de Vilafranca posa en marxa una nova edició de la campanya "Compra amb VilaFrancs, fem comerç de proximitat" per fomentar el comerç local durant la campanya de Nadal. Pots comprar VilaFrancs per gastar als comerços i serveis adherits a la campanya per valor de 50 € pagant només 30 €. Dóna suport al cinema Kubrick amb els teus VilaFrancs.

A partir del 27 de novembre torna la màgia del cinema al Kubrick

09-11-20

Amb el nou pla de desescalada anunciat avui pel Govern de la Generalitat, Kubrick Cinema recuperarà de nou la seva activitat a partir del divendres 27 de novembre, molt aviat anunciarem la nova programació de cinema i continguts alternatius. Us esperem a tots a la nostra sala amb totes les mesures de seguretat del PROCICAT, perquè la cultura és segura.

Esperem que sigui un fins aviat...

29-10-20

Donada les noves restriccions decretades pel departament de salut de la Generalitat de Catalunya, en resposta a la situació de la pandèmia, i que afecta als actes culturals, Kubrick Cinema anul·la tota la programació, tancant la seva activitat fins a nou avís. Davant els errors implantats i la irresponsabilitat d'alguns, la cultura queda sentenciada. Des de que vam reobrir hem apostat per la #CULTURASEGURA

La 10a edició del Most s’ajorna fins al juny de 2021

29-10-20

Les últimes restriccions decretades avui pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en resposta a la situació actual de la pandèmia, obliguen a cancel·lar el Most Festival previst per aquest mes de novembre. La 10a edició del festival se celebrarà del 3 al 13 de juny de 2021 al Penedès, i del 18 al 20 de juny al Priorat, mantenint gran part de la seva programació. El Most Festival continua viu a la plataforma Filmin, que del 5 al 15 de novembre oferirà un total de 21 títols vinculats al Most.