Informació cinema Kubrick

Notícies

Reptes cinematogràfics #JOEMQUEDOACASA

13-03-2020

De res servirà deixar d'anar al cinema si després quedes amb la gent per realitzar activitats conjuntament. Com més aviat ens conscienciem que hem de sortir el mínim, més aviat tornarem a fer vida normal. És la vostra responsabilitat i està a les mans de tots.
Per això des del Kubrick volem contribuir amb el nostre petit gra de sorra aportant-vos diàriament un nou repte cinematogràfic a Facebook i a Instagram, la idea és oferir uns instants de distracció a la vostra llar. I evidentment perquè també volem seguir en contacte amb tots vosaltres i acostar-vos el fantàstic món del cinema a casa per uns instants.

Noves mesures restrictives pel Coronavirus

12-03-2020

Amb motiu de les mesures de seguretat decretades pel Govern de la Generalitat de Catalunya i el Govern d'Espanya en virtut de prevenir el contagi i expansió del Virus Covid-19 ens veiem obligats a suspendre temporalment la nostra activitat fins a nou avís.

 

Anirem informant pels nostres mitjans de comunicació de l'obertura del cinema i la futura programació.

 

Esperem veure'ns ben aviat a la sala del Kubrick!

Mesures restrictives pel Coronavirus

11-03-2020

Davant l'aplicació de les mesures restrictives als cinemes per lluitar contra el Coronavirus, us comuniquem que la Generalitat de Catalunya ha comunicat, que a partir del 12 de març i durant 15 dies, s'ha de reduir l'aforament del cinema Kubrick a 1/3 de la seva capacitat. Seguirem l'evolució d'aquesta emergència sanitària per preveure altres possibles afectacions, així com lamentem les molèsties que aquestes accions puguin ocasionar, davant d'aquesta situació excepcional. Durant aquest període de restriccions les sessions que es beneficien de la promoció “Dimecres al cine” passaran a ser no numerades.  

Renovació de l’espot promocional del cicle "Continguts alternatius"

01-03-2020

Coincidint amb l’inici de la programació de “Continguts alternatius” dels mesos de març-abril, aquesta tarda hem estrenat en pantalla el nou espot que hem creat especialment per a publicitar aquest cicle de sessions d’òperes, ballets i recitals. Esperem que us agradi!

Nova edició "Continguts alternatius" (Març – Abril 2020)

23-02-2020

Ja tenim a punt el nou bimestre de les sessions dels "Continguts alternatius". La programació està formada per les projeccions en diferit de l’òpera “Billy Budd”, el recital “Jonas Kaufmann, My Vienna” i l’òpera “La Bohème”; i la projecció en directe de l’òpera “Fidelio” i el ballet “El lago de los cisnes”. Els abonaments per aquest nou bimestre i les entrades anticipades ja estan a la venda.

1 / 31

Please reload