top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Nuestro último baile

Superar el dol a través de la dansa contemporània

Germain, un jubilat de 75 anys, intenta reconstruir la seva vida després de la pèrdua sobtada de la seva dona. La seva família no li posa fàcil i intenta sobreprotegir-lo amb visites inesperades, trucades incessants i piles de tuppers a la nevera… Però la ment de Germain és en un altre lloc, complint una promesa que li va fer a la seva dona i que l’introduirà de ple en un món que li és completament aliè, el de la dansa.

 

Guanyadora del Premi del Públic a la secció Piazza Grande del Festival de Locarno del 2022. Delphine Lehericey aborda una temàtica tan rellevant com delicada: la vellesa i el dol. Una mirada sensible i honesta que demostra que la dansa, com el cinema, pot ser un poderós vehicle per explorar les diferents facetes de la condició humana. Cal destacar la interpretació memorable de François Berléand, i la valuosa contribució de la reconeguda coreògrafa espanyola La Ribot, que aporta una capa d'autenticitat i profunditat al relat.

Títol original: "Last Dance"; Direcció: Delphine Lehericey; Guió: Delphine Lehericey; Intèrprets: François Berléand, Kacey Mottet Klein, La Ribot, Déborah Lukumuena, Astrid Whettnall i Dominique Reymond; Qualificació: Apta per a tots els públics; País: Suïssa; Any: 2022; Durada: 84 minuts

HORARI

Divendres 29 de març

18.30 (VOSE)

Dissabte 30 de març

20.00 (VOSE)

Diumenge 31 de març

19.00

Dilluns 1 d'abril

Tancat

Dimarts 2 d'abril

Tancat

Dimecres 3 d'abril

20.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en francès subtitulada al castellà

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page