Informació pel·lícula

O que arde

La darrera pel·lícula del corunyès Oliver Laxe, que va guanyar el premi del jurat a la secció Un certain regard del Festival de Cannes.

Ningú s’espera a l’Amador quan surt de la presó després d’haver-hi fet condemna per provocar un incendi. Torna a casa seva, a una vila petitona de les muntanyes de Lugo, on tornarà a viure amb la seva mare, la Benedicta, la seva gossa Luna, i tres vaques. Les seves vides se succeeixen al ritme pausat de la naturalesa, fins que tot canvia arran d’un violent foc que arrasa la zona.

 

La sessió començarà amb una masterclass de 30 minuts de Jordi Balló, professor de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, productor cinematogràfic i gestor cultural. És coautor, amb Xavier Pérez, de l’assaig de narració i cinema La llavor immortal.

 

Després de la projecció, els assistents podran tastar els vins, cortesia d’INGAVI.

HORARI

Divendres 15 de novembre

19.00

Idioma de la projecció:

VOS

Director: Oliver Laxe; Génere: Drama; Any: 2019; Guió: Santiago Fillol, Oliver Laxe; Durada: 90 min.; País: Espanya; Idiomes: Gallec, Castellà; Subtítols: Català; Repartiment: Benedicta Sánchez, Amador Arias

entradesT.png