top of page
tira llarga.png

Ocistiu - Lleure d'estiu a Vilafranca

Presentación1.jpg
ocistiu_portada_0.png

L’Ajuntament de Vilafranca ha presentatuna nova iniciativa que té per objectiu oferir una proposta d’activitats de lleure educatiu àmplia i de qualitat que permeti a infants, joves i famílies gaudir de l’estiu a la vila. L’objectiu de l’OCISTIU és oferir un estiu divertit, amb propostes educatives i esportives variades, de qualitat i proximitat, vinculades a diferents àmbits. OCISTIU vol ser una eina educativa de primer ordre i una gran oportunitat per gaudir d’un lleure educatiu i lúdic de qualitat. Amb iniciatives com l’OCISTIU, la voluntat de l’Ajuntament és que Vilafranca esdevingui un referent en les polítiques de suport a la infància i l’adolescència, amb l’objectiu final de garantir l’èxit educatiu de tot l’alumnat.

OCISTIU, un estiu ple d’activitats de lleure educatiu i esportiu per a infants, joves i famílies a Vilafranca. Les sessions de cinema programades en el marc de l'OCISTIU són gratuïtes, amb aforament limitat segons ordre d'arribada. 

Juliol 2024

Colla al rescat _cartell.jpg

Colla al rescat

Dl. 1 18.00

Durada: 89 minuts

Idioma de la projecció: Doblada al català

Un supermalvat misteriós ha cobert la selva amb una escuma tòxica que explota en contacte amb l’aigua. Falta menys d’un mes per l’estació de les pluges i la colla de la selva és cridada al rescat. Per a en Maurice i els seus amics mai no hi ha hagut tant en joc i viatjaran fins on faci falta per tal de trobar un antídot adient.

Doraemon Movie El nou dinosaure d'en Nobita_cartell.jpg

Doraemon: El nou dinosaure d'en Nobita

Dl. 8 18.00

Durada: 105 minuts

Idioma de la projecció: Doblada al català

En Nobita troba una roca que sembla un ou de dinosaure fossilitzat. Amb el mocador del temps d'en Doraemon, el torna al seu estat original i en surten dos dinosaures bessons que cria en secret fins que es fan massa grans per tenir-los a l’habitació. Llavors decideixen retornar-los a la seva era i emprenen un viatge que els durà fins a una misteriosa illa de dinosaures.

Guardiana de dracs _ cartell.jpg

Dragonkeeper: Guardiana de dracs

Dl. 15 18.00

Durada: 99 minuts

Idioma de la projecció: Doblada al català

Són temps foscos a la Xina imperial. Els dracs, antany amics i savis aliats dels homes, han estat perseguits durant anys i tancats en masmorres. En una remota fortalesa a les muntanyes, una nena esclava ajuda a escapar l’últim dels dracs i s’uneix a ell en una apassionant missió per recuperar el tresor més preuat: l’últim ou de drac, robat per un malvat bruixot que vol explotar el seu potencial màgic per assolir la immortalitat.

Mavka _ cartell.jpg

Mavka. Guardiana del bosc

Dl. 22 18.00

Durada: 90 minuts

Idioma de la projecció: Doblada al català

Més enllà de les altes Muntanyes Negres s’estén un regne poblat per criatures fantàstiques. Mavka, la guardiana d’aquest bosc encantat, coneix Lucas, un jove amant de la música perdut a les muntanyes, i s’enamoren. En contra de totes les normes, Mavka i Lucas emprenen una història d’amor sense tenir en compte totes les conseqüències que recauran sobre el regne. Podrà Mavka salvar el bosc?

lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

bottom of page