top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Ooh La La!

Comèdia francesa sobre els prejudicis socials i nacionals a l'estela de 'Bienvenidos al norte'

Alice i François estan a punt de casar-se i decideixen reunir les seves dues famílies. Per a l’ocasió, han preparat un regal molt especial per als seus pares: unes proves d’ADN perquè tots puguin conèixer l’origen dels seus avantpassats. Però la sorpresa es converteix en fiasco quan els Bouvier-Sauvage, una gran família aristocràtica, i els Martin, molt més modestos, descobreixen els resultats, que són, per dir-ho d’alguna manera… inesperats!

 

El guionista Julien Hervé s'estrena com a director a les pantalles espanyoles amb la seva segona cinta, una comèdia al voltant dels prejudicis socials i nacionals, a l'estela del filó descobert per Bienvenidos al norte (D. Boon, 2008) i reafirmat per Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho? (P. de Chauveron, 2014) i les seves seqüeles. La cinta, realment molt divertida, es beneficia de la posada en escena del cinema de reunions amb sorpresa i conflicte, ric en diàleg i amb un tàndem de luxe: els actors Christian Clavier i Didier Bourdon.

Títol original: "Cocorico"; Direcció: Julien Hervé; Guió: Julien Hervé; Intèrprets:  Christian Clavier, Didier Bourdon, Sylvie Testud, Marianne Denicourt, Julien Pestel, Chloé Coulloud i Patrick Préjean; Qualificació: No recomanada per a menors de 7 anys; País: França; Any: 2024; Durada: 92 minuts

HORARI

Divendres 24 de maig

18.30 (VOSE)

Dissabte 25 de maig

20.00 (VOSE)

Diumenge 26 de maig

19.00

Dilluns 27 de maig

Tancat

Dimarts 28 de maig

Tancat

Dimecres 29 de maig

20.00

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en francès subtitulada al castellà

entradesT.png
zazie casal.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Rambla Nostra Senyora, 35-37 (Teatre Casal). Vilafranca del Penedès

bottom of page