top of page
Presentación1.jpg
tira llarga.png

Oppenheimer

L'explosiva proposta de Christopher Nolan guanyadora de 7 Oscars sobre el somni atòmic fet malson

En temps de guerra, el brillant físic nord-americà Julius Robert Oppenheimer, al capdavant del "Projecte Manhattan", lidera els assajos nuclears per construir la bomba atòmica per al seu país. Impactat pel seu poder destructiu, Oppenheimer es qüestiona les conseqüències morals de la creació.

 

Guanyadora de 7 premis Oscar -inclòs Millor pel·lícula, direcció i actor-. El Christopher Nolan més polític i ambiciós consagra el seu estil convertint un biopic en un dels espectacles més aclaparadors i transcendentals dels darrers temps, justificant l'existència del terme 'experiència cinematogràfica'. Un trepidant relat ple de preguntes i dilemes morals, on Cillian Murphy, en el paper de J. Robert Oppenheimer, fa un excel·lent treball mostrant les tribulacions interiors.

Títol original: "Oppenheimer"; Direcció: Christopher Nolan; Guió: Christopher Nolan; Intèrprets: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr. i Florence Pugh; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: Estats Units; Any: 2023; Durada: 180 minuts

HORARI

Divendres 22 de març

20.15 (VOSE)

Dissabte 23 de març

20.15

Diumenge 24 de març

19.45

Dilluns 25 de març

Tancat

Dimarts 26 de març

-

Dimecres 27 de març

20.15

Idioma de les projeccions:

Doblada al castellà / Versió original en anglès subtitulada al castellà

entradesT.png
lletreslogo2.PNG
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès

lletreslogo.JPG
entrades.png
bottom of page