Diapositiva1.JPG

Otello

tira llarga.png

La gran tragèdia de Verdi sobre l'engany, l'amor i la gelosia

Set minuts d'estrepitosos aplaudiments marquen el segell de l'èxit al final d'una vetllada veritablement inoblidable, i no només per la música.

 

Una màgia en quatre actes que només Venècia pot acollir, per al retorn de l'"Otello" de Verdi al Palau Ducal, gràcies al Teatre La Fenice i la col·laboració amb els Museus Cívics de Venècia, el Moro de Venècia va tornar al costat de la Scala dei Giganti, dirigida per Francesco Micheli i l'hàbil direcció musical de Myung-Whun Chung.

 

L'"Otello" havia estat absent del Palazzo Ducale durant quaranta-tres anys, després que a la dècada del 1960-1970 va ser un esdeveniment gairebé anual i en el qual Mario Del Monaco va ser el protagonista absolut en diverses ocasions. En aquesta ocasió serà el torn del tenor nord-americà Gregory Kunde per donar veu al protagonista, al costat de Desdemona de Carmela Remigio, a Lucio Gallo en Iago, Francesco Marsiglia de Cassio, Mattia Denti en Lodovico i Matteo Ferrara en Montano.

HORARI

Dilluns 15 de novembre

18.00

Esdeveniment en diferit

PREUS

11 € el mateix dia de l'esdeveniment

9 € anticipada

9 € soci Kubrick

7,5 € acreditant el carnet de l'AUGG

Palazzo Ducale de Venezia; Música: Giuseppe Verdi; Director Musical: Myung-Whun Chung; Director d’escena: Francesco Micheli; Intèrprets: Gregory Kunde, Lucio Gallo, Carmela Remigio; Durada: 150 min.; Gènere: Òpera

entradesT.png