Presentación1.jpg
tira llarga.png

Pacifiction

Una immersió enlluernadora en un paradís decadent i crepuscular.

A l’illa de Tahití, a la Polinèsia Francesa, l’Alt Comissari de la República, De Roller, representant de l’Estat francès, és un home calculador de maneres impecables. Tant a les recepcions oficials com als establiments il·legals, intenta posar calma entre el poble. I més després que es deixi anar el rumor d’una nova presència d’un submarí davant el pànic de nous assajos nuclears francesos.

 

Albert Serra, als antípodes de la seva terra, assoleix la seva cúspide. Estimulant i trencadora, Pacifiction és alhora un estudi de personatge i una pel·lícula atmosfèrica, en la qual Serra aconsegueix que ens impregnem de la calor, de la indolència, però també del perill, de Tahití; i extraordinàriament capaç d’embolcallar-nos en una aura de misteri que confon, inquieta i embruixa.

HORARIS

Dissabte 1 d'octubre

21.30 (VOSC)

Diumenge 2 d'octubre

-

Dilluns 3 d'octubre

-

Dimarts 4 d'octubre

-

Dimecres 5 d'octubre

21.45 (VOSC)

Idioma de les projeccions:

Versió original en francès subtitulada al català

Títol original: ‘‘Pacifiction’’; Direcció: Albert Serra; Guió: Albert Serra; Intèrprets: Benoît Magimel, Pahoa Mahagafanau, Marc Susini, Montse Triola, Lluís Serrat i Sergi López; Qualificació: No recomanada per a menors de 12 anys; País: França; Any: 2022; Durada: 165 minuts

entradesT.png
lletreslogo2.png
android-location_icon-icons.com_50512.png

Carrer General Prim, 7. Vilafranca del Penedès