Informació pel·lícula
Diapositiva1.JPG

Padre no hay más que uno 2:

La llegada de la suegra

Torna la família més divertida del cinema espanyol acompanyada d'una visita sorpresa: la sogra. Junts viuran una nova i divertida aventura en què, novament, es veuran reflectides moltes famílies espanyoles.

Aquesta segona part arribarà plena de sorpreses per a la família més popular del país. Després del triomf que ha suposat l'adquisició de l'assistent virtual 'Conchy', el personatge de Javier s'ha convertit en el líder i capitost del grup de WhatsApp de mares de l'escola i tot sembla marxar sobre rodes.

 

Quan sembla que ho té tot sota control, una notícia de nou posa el seu món de cap per avall i haurà de tornar a demostrar la classe de pare que és davant de tots els altres. Per una banda rep la notícia inesperada de l'arribada d'un nou nadó... i per rematar, haurà de lidiar la situació amb l'arribada de la sogra.

HORARIS

Divendres 7 d'agost 

18.00 - 20.30

Dissabte 8 d'agost

17.00 - 19.30 - 22.00

Diumenge 9 d'agost

17.00 - 19.30 - 22.00

Dilluns 10 d'agost

Tancat

Dimarts 11 d'agost

Tancat

Dimecres 12 d'agost (dimecres al cine)

18.00 - 20.30

Idioma de les projeccions:

Original en castellà

Direcció: Santiago Segura; Guió: Santiago Segura, Marta González de Vega, Juan Vera; Intèrprets: Santiago Segura, Toni Acosta, Leo Harlem, Silvia Abril, Loles León; País: Espanya; Any: 2020; Durada: 96 minuts; Qualificació: Apta per a tots els públics; Gènere: Comèdia

entradesT.png